Çamelili Kadınlar İŞKUR’un Mesleki Eğitim Kursları İle Ev Bütçesine Katkı Sağlayacak

DENİZLİ 08.10.2020 - 11:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çamelili Kadınlar İŞKUR’un Mesleki Eğitim Kursları İle Ev Bütçesine Katkı Sağlayacak

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile Çameli Halk Eğitimi Müdürlüğü iş birliğinde kadınlarımız için Mesleki Eğitim Kursları düzenlendi. Başarı ile tamamlanan kursların sonunda, 23’ü “ Dekoratif Ahşap Süslemeci”, 17’si “İpek Dokumacı” mesleklerinde eğitim alan kadınlarımız meslek sahibi oldu.   Meslek sahibi olmak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla kursa katılan Çamelili kadınlar, ürettikleri ürünlerin satışını yaparak aynı zamanda ev bütçesine katkı sağlayacak.   Mesleki eğitim kursu süresince Denizli İŞKUR tarafından vatandaşlara günlük 30 TL ödendi. Yine Kursiyerlerin Genel Sağlık Sigortası ile İş Kazası Meslek Hastalığı Sigortası Denizli İŞKUR tarafından yapıldı. Kursu başarıyla tamamlayan kadınlarımıza kurs sonunda Kurs Bitirme Sertifikası verildi.      

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ile Çameli Halk Eğitimi Müdürlüğü iş birliğinde kadınlarımız için Mesleki Eğitim Kursları düzenlendi. Başarı ile tamamlanan kursların sonunda, 23’ü “ Dekoratif Ahşap Süslemeci”, 17’si “İpek Dokumacı” mesleklerinde eğitim alan kadınlarımız meslek sahibi oldu.

 

Meslek sahibi olmak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla kursa katılan Çamelili kadınlar, ürettikleri ürünlerin satışını yaparak aynı zamanda ev bütçesine katkı sağlayacak.

 

Mesleki eğitim kursu süresince Denizli İŞKUR tarafından vatandaşlara günlük 30 TL ödendi. Yine Kursiyerlerin Genel Sağlık Sigortası ile İş Kazası Meslek Hastalığı Sigortası Denizli İŞKUR tarafından yapıldı. Kursu başarıyla tamamlayan kadınlarımıza kurs sonunda Kurs Bitirme Sertifikası verildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.