Karcı Dağı’nda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

ASAYİŞ 12.10.2020 - 10:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Karcı Dağı’nda mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

Denizli’de dün hafta sonu olaması nedeniyle doğa yürüyüşüne çıkan 2 kişi mahsur kaldıkları Karcı Dağı’ndan ekiplerin çalışması sonrası bu sabah kurtarıldı.   Dün doğa gezisi için Karcı Dağı’na tırmanan 2 kişi, havanın kararması ile birlikte dağın zirvesine yakın yerde mahsur kaldı. Mahsur kalan Turan Evin ile Halil Yıldız, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Saat 21.00 sıralarında gelen ihbar sonucu AFAD ekiplerinin yanı sıra DAK, TRAC, İHH, ve PAKDOS ekipleri çalışmalara katıldı.     Ekiplerin uzun uğraşları sonucu mahsur kalan 2 kişiye sabaha karşı ulaşıldı. Mahsur kalan 2 kişi soğuk hava nedeniyle yorgun ve bitkin bir halde bulundu. Şahıslardan biri sedye yardımı ile indirilirken diğer kişi yürüyerek indirildi. Sabah 09.00 sularında aşağıya ildirilen Turan Evin ile Halil Yıldız UMKE ekiplerine teslim edildi.   Mahsur kaldıkları yerden kurtarılan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.  

Denizli’de dün hafta sonu olaması nedeniyle doğa yürüyüşüne çıkan 2 kişi mahsur kaldıkları Karcı Dağı’ndan ekiplerin çalışması sonrası bu sabah kurtarıldı.

 

Dün doğa gezisi için Karcı Dağı’na tırmanan 2 kişi, havanın kararması ile birlikte dağın zirvesine yakın yerde mahsur kaldı. Mahsur kalan Turan Evin ile Halil Yıldız, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Saat 21.00 sıralarında gelen ihbar sonucu AFAD ekiplerinin yanı sıra DAK, TRAC, İHH, ve PAKDOS ekipleri çalışmalara katıldı.

 

 

Ekiplerin uzun uğraşları sonucu mahsur kalan 2 kişiye sabaha karşı ulaşıldı. Mahsur kalan 2 kişi soğuk hava nedeniyle yorgun ve bitkin bir halde bulundu. Şahıslardan biri sedye yardımı ile indirilirken diğer kişi yürüyerek indirildi. Sabah 09.00 sularında aşağıya ildirilen Turan Evin ile Halil Yıldız UMKE ekiplerine teslim edildi.

 

Mahsur kaldıkları yerden kurtarılan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.