Denizli'de bir çıplak vatandaş olayı daha!

DENİZLİ 13.10.2020 - 16:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de bir çıplak vatandaş olayı daha!

Denizli’de dün çıplak olarak koşan vatandaş olayının ardından bugün de Tavas ilçesinde yaşlı bir adamın otobüs durağında çıplak halde görüntüleri ortaya çıktı.   Denizli’de iki gündür pes dedirten olayların ardı arkası kesilmiyor. Dün akşam Merkezefendi İlçesi Albayrak Meydanı’nda yaşanan çıplak vatandaş olayının ardından bugünde Tavas’tan benzer olayın haberi geldi.   Sosyal medyada bugün paylaşılan bir görüntü yine şaşkınlık yaşattı. Denizli’nin Tavas ilçesinde çekildiği iddia edilen fotoğrafta yaşlı ve halinden anlaşılacağı üzere meczup olduğu düşünülen bir adam otobüs durağında çırılçıplak mastürbasyon yapmaya başladı. Yoldan geçen vatandaşların uyarılarına aldırış etmeden mastürbasyon yapmaya devam eden adamın akıbeti ise bilinmiyor.

Denizli’de dün çıplak olarak koşan vatandaş olayının ardından bugün de Tavas ilçesinde yaşlı bir adamın otobüs durağında çıplak halde görüntüleri ortaya çıktı.

 

Denizli’de iki gündür pes dedirten olayların ardı arkası kesilmiyor. Dün akşam Merkezefendi İlçesi Albayrak Meydanı’nda yaşanan çıplak vatandaş olayının ardından bugünde Tavas’tan benzer olayın haberi geldi.

 

Sosyal medyada bugün paylaşılan bir görüntü yine şaşkınlık yaşattı. Denizli’nin Tavas ilçesinde çekildiği iddia edilen fotoğrafta yaşlı ve halinden anlaşılacağı üzere meczup olduğu düşünülen bir adam otobüs durağında çırılçıplak mastürbasyon yapmaya başladı. Yoldan geçen vatandaşların uyarılarına aldırış etmeden mastürbasyon yapmaya devam eden adamın akıbeti ise bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.