Direksiyon başında fenalaşınca traktörle evin bahçesine girdi

ASAYİŞ 18.10.2020 - 08:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Direksiyon başında fenalaşınca traktörle evin bahçesine girdi

Denizli'nin Çal İlçesi’nde seyir halindeki 80 yaşındaki sürücü iddialara göre fenalaşınca direksiyon hâkimiyetini kaybederek bir evin bahçesine girdi.   Olay, Çal ilçesi, Kuyucak Mahallesi’nde meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, İbrahim K. (80) idaresindeki 20 NF 891 plakalı traktörü ile evine giderken iddialara göre şeker komasına girerek kontrolü kaybetti. Kontrolü kaybeden 80 yaşındaki sürücü bir evin bahçesine traktörü ile girdi.   Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yaşlı adamın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin sürücüye yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Çal İlçesi’nde seyir halindeki 80 yaşındaki sürücü iddialara göre fenalaşınca direksiyon hâkimiyetini kaybederek bir evin bahçesine girdi.

 

Olay, Çal ilçesi, Kuyucak Mahallesi’nde meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, İbrahim K. (80) idaresindeki 20 NF 891 plakalı traktörü ile evine giderken iddialara göre şeker komasına girerek kontrolü kaybetti. Kontrolü kaybeden 80 yaşındaki sürücü bir evin bahçesine traktörü ile girdi.

 

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yaşlı adamın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin sürücüye yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.