Halil Albaş’ı eşi de 4 gün sonra vefat etti

YAŞAM 28.10.2020 - 10:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Halil Albaş’ı eşi de 4 gün sonra vefat etti

Denizli’de geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden meşhur kebapçı Halil Albaş’ın eşi Nuran Albaş’da 4 gün sonra hayatını kaybetti.   Denizli’nin meşhur kebapçılarından ve tüm Türkiye’ye nam salan, “Pala Halil” lakaplı Halil Albaş, 23 Ekim Çarşamba günü yaşlılığa bağlı hastalığından dolayı hayatını kaybetmişti. Kendisinden 4 gün sonra da hayat arkadaşı Nuran Albaş (65) hayatını dün kaybetti.   Eşinin ölümünden 4 gün sonra 27 Ekim’de hayatını kaybeden Nuran Albaş, dün mahalle camisinde kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Denizli’de geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden meşhur kebapçı Halil Albaş’ın eşi Nuran Albaş’da 4 gün sonra hayatını kaybetti.

 

Denizli’nin meşhur kebapçılarından ve tüm Türkiye’ye nam salan, “Pala Halil” lakaplı Halil Albaş, 23 Ekim Çarşamba günü yaşlılığa bağlı hastalığından dolayı hayatını kaybetmişti. Kendisinden 4 gün sonra da hayat arkadaşı Nuran Albaş (65) hayatını dün kaybetti.

 

Eşinin ölümünden 4 gün sonra 27 Ekim’de hayatını kaybeden Nuran Albaş, dün mahalle camisinde kılınan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.