Denizli’de genç okul müdürü hayatını kaybetti

YAŞAM 28.10.2020 - 12:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de genç okul müdürü hayatını kaybetti

Denizli’de genç okul müdürü yakalandığı Kovid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden genç öğretmenin, öğretmen olan eşinin hamile olduğu çocuklarının olacağı öğrenildi.   Çameli İlçesi’nde, Kirazlıyayla Orta Okulu Müdürü ve Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı olan Mustafa Erganay (33) yakalandığı koronavirüs salgını nedeniyle 10 gündür tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’ndehayatını kaybetti.   Öğretmen eşinin hamile olduğu ve çocuklarının olacağı öğrenilen Mustafa Erganay’ın ölüm haberi ailesi yakınları ve eğitim camiasını büyük hüzne boğdu.   Öte yandan, Kovid-19 salgının Türkiye’de ilk ortaya çıktığı günlerde, Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcılığı görevini yaptığı esnada Mustafa Ergenay ve eşi Fen Bilgisi öğretmeni Başak Bali Ergenay ile birlikte ürettikleri siperlikleri sağlık çalışanlarına ücretsiz dağıtmıştı.  

Denizli’de genç okul müdürü yakalandığı Kovid-19 salgını nedeniyle hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden genç öğretmenin, öğretmen olan eşinin hamile olduğu çocuklarının olacağı öğrenildi.

 

Çameli İlçesi’nde, Kirazlıyayla Orta Okulu Müdürü ve Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı olan Mustafa Erganay (33) yakalandığı koronavirüs salgını nedeniyle 10 gündür tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’ndehayatını kaybetti.

 

Öğretmen eşinin hamile olduğu ve çocuklarının olacağı öğrenilen Mustafa Erganay’ın ölüm haberi ailesi yakınları ve eğitim camiasını büyük hüzne boğdu.

 

Öte yandan, Kovid-19 salgının Türkiye’de ilk ortaya çıktığı günlerde, Çameli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcılığı görevini yaptığı esnada Mustafa Ergenay ve eşi Fen Bilgisi öğretmeni Başak Bali Ergenay ile birlikte ürettikleri siperlikleri sağlık çalışanlarına ücretsiz dağıtmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.