Denizli İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri İzmir'e hareket etti

DENİZLİ 30.10.2020 - 17:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri İzmir'e hareket etti

İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde yaşanan yıkımlarda göçük altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri bölgeye gitmek için yola çıktı.   Meydana gelen deprem sonrası yıkılan binaların altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları devam ediyor. 70 kişinin enkaz altından sağ olarak kurtarıldığı ve 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Enkaz altında kurtarma çalışmalarının devam ettiği İzmir’de çevre illerden arama kurtarma ekipleri çalışmalarına katılmak için hareket etti.   Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri, İzmir’e gitmek için hazırlıklarını tamamladı. Deprem bölgesine ulaşmak için yola çıkan ekipler arama kurtarma çalışmalarına katılacak.  

İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde yaşanan yıkımlarda göçük altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri bölgeye gitmek için yola çıktı.

 

Meydana gelen deprem sonrası yıkılan binaların altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmaları devam ediyor. 70 kişinin enkaz altından sağ olarak kurtarıldığı ve 4 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Enkaz altında kurtarma çalışmalarının devam ettiği İzmir’de çevre illerden arama kurtarma ekipleri çalışmalarına katılmak için hareket etti.

 

Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri, İzmir’e gitmek için hazırlıklarını tamamladı. Deprem bölgesine ulaşmak için yola çıkan ekipler arama kurtarma çalışmalarına katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.