Vali Atik; Denizli’den İzmir’e giden ekip ve araçları açıkladı

DENİZLİ 31.10.2020 - 08:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Atik; Denizli’den İzmir’e giden ekip ve araçları açıkladı

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmalarına destek için, Denizli’den giden ekip ve donanımlı personel sayısını açıkladı.   Vali Atik, İzmir’e çalışmalara destek olmak için, AFAD, AKUT, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşa ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İHH ekiplerinden oluşan 83 personelin bölgeye gittiğini bildirdi.   Vali Atik yaptığı ilk açıklamada; Denizli’den İzmir’e destek için AFAD Koordinesinde; ilk etapta 2 arama kurtarma aracı, 6 arama kurtarma personeli, 5 itfaiye personeli, 1 itfaiye aracı, 15 kişilik AKUT ekibi, İHH’dan 3 araç, 12 kurtarma personeli yola çıktığını duyurdu.   Ardından Vali Atik; “Denizli’den İzmir’e destek için ilk etapta AFAD koordinesinde gönderilen personel ve araç desteğine ek olarak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan; 1 arama ve kurtarma aracı, 2 arazöz, 2 pikap, 16 personel ile birlikte yola çıkmıştır” dedi.   İlerleyen saatlerde bir açıklama daha yapan Vali Atik; “Denizli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünden deprem bölgesi İzmir için ayni bağış ve depo yönetimi ile dağıtım hizmeti vermek üzere; 11 araç, 29 personel yola çıkmıştır” ifadeleri ile Denizli’den deprem bölgesine gönderilen yardımları duyurdu.   Öte yandan Denizli’den, İzmir’de enkaz çalışmalarına destek için giden personellerin kurtarma çalışmalarına dün geceden bu yana devam ettiği belirtildi.    

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, İzmir’de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası enkaz altında kalan vatandaşları kurtarma çalışmalarına destek için, Denizli’den giden ekip ve donanımlı personel sayısını açıkladı.

 

Vali Atik, İzmir’e çalışmalara destek olmak için, AFAD, AKUT, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşa ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü, İHH ekiplerinden oluşan 83 personelin bölgeye gittiğini bildirdi.

 

Vali Atik yaptığı ilk açıklamada; Denizli’den İzmir’e destek için AFAD Koordinesinde; ilk etapta 2 arama kurtarma aracı, 6 arama kurtarma personeli, 5 itfaiye personeli, 1 itfaiye aracı, 15 kişilik AKUT ekibi, İHH’dan 3 araç, 12 kurtarma personeli yola çıktığını duyurdu.

 

Ardından Vali Atik; “Denizli’den İzmir’e destek için ilk etapta AFAD koordinesinde gönderilen personel ve araç desteğine ek olarak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan; 1 arama ve kurtarma aracı, 2 arazöz, 2 pikap, 16 personel ile birlikte yola çıkmıştır” dedi.

 

İlerleyen saatlerde bir açıklama daha yapan Vali Atik; “Denizli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünden deprem bölgesi İzmir için ayni bağış ve depo yönetimi ile dağıtım hizmeti vermek üzere; 11 araç, 29 personel yola çıkmıştır” ifadeleri ile Denizli’den deprem bölgesine gönderilen yardımları duyurdu.

 

Öte yandan Denizli’den, İzmir’de enkaz çalışmalarına destek için giden personellerin kurtarma çalışmalarına dün geceden bu yana devam ettiği belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.