Denizli’de koronavirüs yoğunluğu artıyor

DENİZLİ 01.11.2020 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de koronavirüs yoğunluğu artıyor

Türkiye’de Kovid-19 salgını artışında ilk 7 il arasına giren Denizli’de koronavirüs artışı devam ediyor. Kent merkezinde yaşanan yoğunluk ilçeleri de sardı.   Kovid-19 tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kara gereği, yoğunluğun  yaşandığı ve kalabalık ortamlarda sokakta sigara yasağının getirildiği Denizli’de koronavirüs riski her geçen gün artıyor.   Kent merkezinde yaşanan salgın yoğunluğu ilçelerde de etkili olmaya başladı. En düşük risk bulunan Beyağaç İlçesi’nin dışında bütün ilçelerde virüs salgının artışı dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle Acıpayam, Buldan, Çardak, Çivril, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde yoğunlukta riskli bölgeler arasında yer aldı.   Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen, dikkate alınmayan tedbirler nedeniyle vakaların artmasının yanı sıra koronavirüs salgını ile ölenlerde de artış olduğu görülmektedir. Sağlık Bakanlığı, “Hayat Eve Sığar” (HES) uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında kırmızı alarm veren Denizli’de il genelinde büyük bir bölgede kırmızı alan yani yüksek riskli alan olarak gözlemleniyor.   Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile Denizli’de koronavirüs vakası yoğunluk haritasında mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.   Denizli kent merkezinde mahallelerde yaşanan koronavirüs yoğunluk haritası şu şekilde;             Denizli İlçelerinde yoğunluk haritası ise şu şekilde;                    

Türkiye’de Kovid-19 salgını artışında ilk 7 il arasına giren Denizli’de koronavirüs artışı devam ediyor. Kent merkezinde yaşanan yoğunluk ilçeleri de sardı.

 

Kovid-19 tedbirleri kapsamında geçtiğimiz hafta İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kara gereği, yoğunluğun  yaşandığı ve kalabalık ortamlarda sokakta sigara yasağının getirildiği Denizli’de koronavirüs riski her geçen gün artıyor.

 

Kent merkezinde yaşanan salgın yoğunluğu ilçelerde de etkili olmaya başladı. En düşük risk bulunan Beyağaç İlçesi’nin dışında bütün ilçelerde virüs salgının artışı dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle Acıpayam, Buldan, Çardak, Çivril, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde yoğunlukta riskli bölgeler arasında yer aldı.

 

Yetkililerin tüm uyarılarına rağmen, dikkate alınmayan tedbirler nedeniyle vakaların artmasının yanı sıra koronavirüs salgını ile ölenlerde de artış olduğu görülmektedir. Sağlık Bakanlığı, “Hayat Eve Sığar” (HES) uygulamasında yoğunluk haritasına bakıldığında kırmızı alarm veren Denizli’de il genelinde büyük bir bölgede kırmızı alan yani yüksek riskli alan olarak gözlemleniyor.

 

Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulaması ile Denizli’de koronavirüs vakası yoğunluk haritasında mavi, yeşil, sarı ve kırmızı alanlar olarak işaretlenen bölgelerde mavi alan en düşük, kırmızı alan ise en riskli bölge olarak belirtiliyor.

 

Denizli kent merkezinde mahallelerde yaşanan koronavirüs yoğunluk haritası şu şekilde;

 

 

 

 

 

 

Denizli İlçelerinde yoğunluk haritası ise şu şekilde;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.