Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi İzmir'de

DENİZLİ 01.11.2020 - 15:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi İzmir'de

30 Ekim Cuma günü İzmir'de meydana gelen deprem haberini alır almaz hemen harekete geçen Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi, depremin üçüncü gününde İzmir'de ki kardeşlerinin yanında.   Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli İHH Arama Kurtarma Başkanı Serdar Çiftçi şunları söyledi. "Bizler İzmir'de ki deprem haberini alır almaz hemen harekete geçtik. 3 Araç, 12 kişilik arama kurtarma ekibimiz ile İzmir'e doğru yola çıktık. Tabiki İHH olarak, 60 ilden 600 tane Arama Kurtarma Ekipleri de İzmir'e doğru yola çıktılar. Ve İzmir'de hemen Arama Kurtarma çalışmalarına Katıldık. Bugün üçüncü günündeyiz. Kurtarılmayı bekleyen son vatandaşımızı, kurtarın aya kadar buradan ayrılmayacağız.   Bizleri burada yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a çok teşekkür ederiz. Başkanımıza depremle ilgili bilgiler verdik, değerlendirmelerde bulunduk. Kendileri de, bizlere çok teşekkür ettiler, sizlerle gurur duydum gibi bizleri mutlu eden ifadelerde bulundular. Daha sonra, Pamukkale Belediye Başkan Yrd.mız Sayın Ayhan Soyfidan'da bizleri yalnız bırakmayarak ziyarette bulundular. Pamukkale Belediyesi olarak Her zaman yanınızdayız, ne eksik var ise hemen çözeceklerini ifade ettiler. Bizler Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi Olarak, Zor şartlar altında da olsa, İzmir'deki Kardeşlerimizin yanında olmak için buraya geldik. Rabbim Ülkemizi Korusun inşallah dedi.     Daha sonra konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak ise şunları söyledi. Deprem malesef bizim acı gerçeklerimiz. Böyle zor günlerde Milletçe Birlikte omuz omuza hareket ediyoruz. Bugün İzmir'de bunun örneğini gördük. Daha öncede Elazığ, Van, Malatya ve Denizli'de omuz omuza olmuştuk. Omuz omuza da mücadele etmek zorundayız. Zira, başka Türkiye yok diyen Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak daha sonra şunları söyledi. Rabbim Bizleri, ülkemizi korusun. Beterinden korusun. Birbirimize Dualar Edelim İnşallah" dedi.  

30 Ekim Cuma günü İzmir'de meydana gelen deprem haberini alır almaz hemen harekete geçen Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi, depremin üçüncü gününde İzmir'de ki kardeşlerinin yanında.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Denizli İHH Arama Kurtarma Başkanı Serdar Çiftçi şunları söyledi. "Bizler İzmir'de ki deprem haberini alır almaz hemen harekete geçtik. 3 Araç, 12 kişilik arama kurtarma ekibimiz ile İzmir'e doğru yola çıktık. Tabiki İHH olarak, 60 ilden 600 tane Arama Kurtarma Ekipleri de İzmir'e doğru yola çıktılar. Ve İzmir'de hemen Arama Kurtarma çalışmalarına Katıldık. Bugün üçüncü günündeyiz. Kurtarılmayı bekleyen son vatandaşımızı, kurtarın aya kadar buradan ayrılmayacağız.

 

Bizleri burada yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a çok teşekkür ederiz. Başkanımıza depremle ilgili bilgiler verdik, değerlendirmelerde bulunduk. Kendileri de, bizlere çok teşekkür ettiler, sizlerle gurur duydum gibi bizleri mutlu eden ifadelerde bulundular. Daha sonra, Pamukkale Belediye Başkan Yrd.mız Sayın Ayhan Soyfidan'da bizleri yalnız bırakmayarak ziyarette bulundular. Pamukkale Belediyesi olarak Her zaman yanınızdayız, ne eksik var ise hemen çözeceklerini ifade ettiler. Bizler Denizli İHH Arama Kurtarma Ekibi Olarak, Zor şartlar altında da olsa, İzmir'deki Kardeşlerimizin yanında olmak için buraya geldik. Rabbim Ülkemizi Korusun inşallah dedi.

 

 

Daha sonra konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak ise şunları söyledi. Deprem malesef bizim acı gerçeklerimiz. Böyle zor günlerde Milletçe Birlikte omuz omuza hareket ediyoruz. Bugün İzmir'de bunun örneğini gördük. Daha öncede Elazığ, Van, Malatya ve Denizli'de omuz omuza olmuştuk. Omuz omuza da mücadele etmek zorundayız. Zira, başka Türkiye yok diyen Denizli İHH Başkanı Hasan Ali Solak daha sonra şunları söyledi. Rabbim Bizleri, ülkemizi korusun. Beterinden korusun. Birbirimize Dualar Edelim İnşallah" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.