Denizli'de 59 kişi bugün toprağa verildi

DENİZLİ 04.11.2020 - 16:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de 59 kişi bugün toprağa verildi

Denizli’de bugün çeşitli nedenlerden dolayı vefat eden 59 kişi toprağa verildi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü resmi verilerine göre bugün vefat ederek toprağa verilenler en yoğun gününü yaşadı. Çeşitli nedenlerle hayatını kaybeden tam 59 kişi bugün çeşitli yerlerde defin edildi.   Mezarlıklar müdürlüğü resmi sayfasında yayınlanan kişi ve mezarlık bilgileri listesinde bugün vefat eden ve toprağa verilen en yoğun gün oldu.  

Denizli’de bugün çeşitli nedenlerden dolayı vefat eden 59 kişi toprağa verildi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü resmi verilerine göre bugün vefat ederek toprağa verilenler en yoğun gününü yaşadı. Çeşitli nedenlerle hayatını kaybeden tam 59 kişi bugün çeşitli yerlerde defin edildi.

 

Mezarlıklar müdürlüğü resmi sayfasında yayınlanan kişi ve mezarlık bilgileri listesinde bugün vefat eden ve toprağa verilen en yoğun gün oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.