Servergazi Hastanesi Pandemi Hastanesi’ne dönüştürüldü

DENİZLİ 12.11.2020 - 13:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Servergazi Hastanesi Pandemi Hastanesi’ne dönüştürüldü

Denizli’de koronavirüs nedeniyle Servergazi Devlet Hastanesi, normal hasta bakımına kapatılarak tamamen pandemi hastanesi olarak hizmet  vermeye devam edecek.   Denizli’nin ikinci büyük Devlet Hastanesi olan ve pandemi hastanesi olarak belirlenen hastanede sadece korona virüs hastaları tedavi görüyor. Hastanenin diğer poliklinik muayenelerinin ise Dokuzkavaklar ve Kıbrısşehitler Semt Polikliniklerinde yapılacağı öğrenildi.   Denizli ‘de koronavirüs salgının artması üzerine koronavirüsle mücadele sürüyor. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitelerinin ve covid-19 polikliniklerinin yoğunluğu, Denizli’de pandemi nedeniyle Bereketler Mahallesinde bulunan Servergazi Devlet Hastanesi'nde diğer hastalıklar için muayene ve tedaviye kapatıldı.   SADECE KORONA TEDAVİSİ YAPILACAK 18 branşta polikliniğin bulunduğu hastanede bir süreliğine sadece korona virüs hastaları muayene edilecek. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitelerinin ve covid-19 polikliniklerinde yoğunluğun yaşanmasının ardından bu kararın alındığı öğrenildi. Diğer hastanelerde yapılan testlerde sonucu pozitif çıkan ve yatması gereken hastalar Servergazi Hastanesi’ne sevk edileceği belirtildi.   MUAYENELER SEMT POLİKLİNİKLERİNDE YAPILACAK Sadece korona virüs hastalarının tedavi edildiği Servergazi Devlet Hastanesinde normal hasta bakımı ise Dokuzkavaklar ve Kıbrısşehitler Semt Polikliniklerinde yapılacak.

Denizli’de koronavirüs nedeniyle Servergazi Devlet Hastanesi, normal hasta bakımına kapatılarak tamamen pandemi hastanesi olarak hizmet  vermeye devam edecek.

 

Denizli’nin ikinci büyük Devlet Hastanesi olan ve pandemi hastanesi olarak belirlenen hastanede sadece korona virüs hastaları tedavi görüyor. Hastanenin diğer poliklinik muayenelerinin ise Dokuzkavaklar ve Kıbrısşehitler Semt Polikliniklerinde yapılacağı öğrenildi.

 

Denizli ‘de koronavirüs salgının artması üzerine koronavirüsle mücadele sürüyor. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitelerinin ve covid-19 polikliniklerinin yoğunluğu, Denizli’de pandemi nedeniyle Bereketler Mahallesinde bulunan Servergazi Devlet Hastanesi'nde diğer hastalıklar için muayene ve tedaviye kapatıldı.

 

SADECE KORONA TEDAVİSİ YAPILACAK

18 branşta polikliniğin bulunduğu hastanede bir süreliğine sadece korona virüs hastaları muayene edilecek. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitelerinin ve covid-19 polikliniklerinde yoğunluğun yaşanmasının ardından bu kararın alındığı öğrenildi. Diğer hastanelerde yapılan testlerde sonucu pozitif çıkan ve yatması gereken hastalar Servergazi Hastanesi’ne sevk edileceği belirtildi.

 

MUAYENELER SEMT POLİKLİNİKLERİNDE YAPILACAK

Sadece korona virüs hastalarının tedavi edildiği Servergazi Devlet Hastanesinde normal hasta bakımı ise Dokuzkavaklar ve Kıbrısşehitler Semt Polikliniklerinde yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.