Beşir Derneği ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor

DENİZLİ 30.11.2020 - 11:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Beşir Derneği ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor

Beşir Derneği Denizli Temsilciği, periyodik gıda dağıtımı yaptığı ihtiyaç sahiplerine temel ihtiyaç yardımında da bulunuyor.   Beşir Derneği’nden yapılan açıklamada; “Bir derdimiz var diye çıktık yola. Bu derdin dermanı sizsiniz. Nerede mahsun ve mahcup bir gönül varsa, orada onlarla olmanın adıdır Beşir Derneği. Beşir Derneği Denizli Temsilciliği olarak, periyodik gıda dağıtımı yaptığımız ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gıda, ayakkabı, kömür ve çekyat yardımında bulunduk.    Her daim hayrınıza vesile olmak için  çalışmaya devam ediyoruz.     Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Kadir Şendur yaptığı açıklamada, “İhtiyaç sahipleri ile bağışçılarımız arasında iyiliğe köprü vazifemizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bağışçılarımızın ve gönüllülerimizin desteği ile her geçen gün faaliyetlerimizi artırarak hayra vesile olmaya devam etme arzusu içerisindeyiz. Yapmış oldukları bağışlarıyla mutluluğa vesile olan tüm bağışçılarımıza, Beşir Gönüllülerine teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız” şeklide konuştu.    

Beşir Derneği Denizli Temsilciği, periyodik gıda dağıtımı yaptığı ihtiyaç sahiplerine temel ihtiyaç yardımında da bulunuyor.

 

Beşir Derneği’nden yapılan açıklamada; “Bir derdimiz var diye çıktık yola. Bu derdin dermanı sizsiniz. Nerede mahsun ve mahcup bir gönül varsa, orada onlarla olmanın adıdır Beşir Derneği. Beşir Derneği Denizli Temsilciliği olarak, periyodik gıda dağıtımı yaptığımız ihtiyaç sahibi kardeşlerimize gıda, ayakkabı, kömür ve çekyat yardımında bulunduk. 

 

Her daim hayrınıza vesile olmak için  çalışmaya devam ediyoruz.

 

 

Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Kadir Şendur yaptığı açıklamada, “İhtiyaç sahipleri ile bağışçılarımız arasında iyiliğe köprü vazifemizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bağışçılarımızın ve gönüllülerimizin desteği ile her geçen gün faaliyetlerimizi artırarak hayra vesile olmaya devam etme arzusu içerisindeyiz. Yapmış oldukları bağışlarıyla mutluluğa vesile olan tüm bağışçılarımıza, Beşir Gönüllülerine teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız” şeklide konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.