6 ilde eski polis memurlarına yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 01.12.2020 - 11:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

6 ilde eski polis memurlarına yönelik FETÖ operasyonu başlatıldı

GÜNCELLEME 17: 09

İzmir merkezli Denizli’nin de aralarında yer aldığı 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, meslekten ihraç edilmiş 44 şüpheli gözaltına alındı.   İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün sözde "mahrem imamları" ile irtibatı tespit edilen eski polis memuru 44 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi. Şüpheliler, İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İzmir, İstanbul, Amasya, Denizli, Balıkesir ve Afyonkarahisar'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.   Gözaltındaki 44 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
GÜNCELLEME 17: 09

İzmir merkezli Denizli’nin de aralarında yer aldığı 6 ilde, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, meslekten ihraç edilmiş 44 şüpheli gözaltına alındı.

 

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün sözde "mahrem imamları" ile irtibatı tespit edilen eski polis memuru 44 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi. Şüpheliler, İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İzmir, İstanbul, Amasya, Denizli, Balıkesir ve Afyonkarahisar'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

 

Gözaltındaki 44 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.