Denizli’de 63 yaşındaki uyuşturucu taciri tutuklandı

ASAYİŞ 02.12.2020 - 09:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli’de 63 yaşındaki uyuşturucu taciri tutuklandı

Denizli'nin Honaz ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 63 yaşındaki A.K. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.   İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Kaklık Mahallesi'nde yaşayan  uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticaretini yaptığı bilgisi üzerine harekete geçmiş, bulunduğu adrese düzenlenen operasyonda 41 ayrı suç kaydı olan 63 yaşındaki A.K.'nın evinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı.   Evde dedektör köpekle yapılan aramada 500 gram esrar ve kurutulmaya bırakılmış 120 kök Hint keneviri ele geçirildi. Jandarmada işlemlerin sona ermesi ile birlikte, zanlının silahla tehdit, yaralama ve görevi kötüye kullanma gibi 41 ayrı suç kaydı bulunduğu ve son işlediği suçlarda dosyaya eklenerek adliyeye sevk edildi.   Adliyeye sevk edilen A.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.  

Denizli'nin Honaz ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 63 yaşındaki A.K. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, Kaklık Mahallesi'nde yaşayan  uyuşturucu madde bulundurduğu ve ticaretini yaptığı bilgisi üzerine harekete geçmiş, bulunduğu adrese düzenlenen operasyonda 41 ayrı suç kaydı olan 63 yaşındaki A.K.'nın evinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınmıştı.

 

Evde dedektör köpekle yapılan aramada 500 gram esrar ve kurutulmaya bırakılmış 120 kök Hint keneviri ele geçirildi. Jandarmada işlemlerin sona ermesi ile birlikte, zanlının silahla tehdit, yaralama ve görevi kötüye kullanma gibi 41 ayrı suç kaydı bulunduğu ve son işlediği suçlarda dosyaya eklenerek adliyeye sevk edildi.

 

Adliyeye sevk edilen A.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.