Denizli yeni haftaya yağışlı girecek!

DENİZLİ 02.12.2020 - 13:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli yeni haftaya yağışlı girecek!

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 2 en yüksek 16 derece arası değişirken, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından yeni haftaya yağışlı bir hava hakim olacak.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlenmezken hafta sonuna kadar hava parçalı bulutlu şeklinde olması tahmin ediliyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının Cuma akşamı 21.00’da başlaması ile birlikte Pazartesi sabah saat 05.00’de son bulacak kısıtlamanın ardından Pazartesi etkili olması beklenen yağışlı hava Denizli’lerin dışarı çıkmasına engel olacağı gözleniyor.   Pazartesi gününden itibaren etkili olacak sağanak yağış tüm haftaya yansıması bekleniyor.   Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 2 en yüksek 16 derece arası değişirken, Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından yeni haftaya yağışlı bir hava hakim olacak.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli’de hava sıcaklıklarında bir değişiklik gözlenmezken hafta sonuna kadar hava parçalı bulutlu şeklinde olması tahmin ediliyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının Cuma akşamı 21.00’da başlaması ile birlikte Pazartesi sabah saat 05.00’de son bulacak kısıtlamanın ardından Pazartesi etkili olması beklenen yağışlı hava Denizli’lerin dışarı çıkmasına engel olacağı gözleniyor.

 

Pazartesi gününden itibaren etkili olacak sağanak yağış tüm haftaya yansıması bekleniyor.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.