Denizli’de sokağa çıkma kısıtlaması ile sokaklar boş kaldı

DENİZLİ 05.12.2020 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli’de sokağa çıkma kısıtlaması ile sokaklar boş kaldı

Denizli’de sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Bayramyeri, Gazi Bulvarı ve Çınar meydanı boş kaldı. Meydanlardaki sakinlik sabah saatlerinde görüntülendi. Meydanlar görevliler dışında kedi ve köpeklere kaldı.   Koronavirüsle mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan çıkma kısıtlaması dün akşam saat 21.00 itibariyle başladı. Kısıtlamanın başlamasıyla birlikte meydanlar da tamamen boşaldı. Sabah saatlerinde sokaklar ve caddeler boş halde görüntülendi. Bayramyeri, Gazi Bulvarı ve Çınar Meydanı adeta hayalet şehre büründü.   Görevliler ve kısıtlamadan muaf olan çalışanların işten dönüş veya işe gidişleri ile hareketliliği yaşadı.   Kısıtlama pazartesi saat 05.00'te sona erecek  

Denizli’de sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Bayramyeri, Gazi Bulvarı ve Çınar meydanı boş kaldı. Meydanlardaki sakinlik sabah saatlerinde görüntülendi. Meydanlar görevliler dışında kedi ve köpeklere kaldı.

 

Koronavirüsle mücadele kapsamında hafta sonu uygulanan çıkma kısıtlaması dün akşam saat 21.00 itibariyle başladı. Kısıtlamanın başlamasıyla birlikte meydanlar da tamamen boşaldı. Sabah saatlerinde sokaklar ve caddeler boş halde görüntülendi. Bayramyeri, Gazi Bulvarı ve Çınar Meydanı adeta hayalet şehre büründü.

 

Görevliler ve kısıtlamadan muaf olan çalışanların işten dönüş veya işe gidişleri ile hareketliliği yaşadı.

 

Kısıtlama pazartesi saat 05.00'te sona erecek

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.