Denizlispor, yarın Fenerbahçe'yi ağırlayacak

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 05.12.2020 - 13:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizlispor, yarın Fenerbahçe'yi ağırlayacak

Süper Lig'de bu sezon tek galibiyetini 4 maç önce alan Yukatel Denizlispor, 11. hafta mücadelesinde yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek.   Ligde 11. haftaya 6 puanla 19. sırada giren Yukatel Denizlispor, sezona başladığı teknik direktör Robert Prosinecki ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Kenan Atik'i getirdi. Yeşil-siyahlı ekip, Atik yönetiminde çıktığı ilk maçta geçen hafta Medipol Başakşehir karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.   Ligde tek galibiyetini Ankara'da Gençlerbirliği karşısında 2-1'lik skorla alan Yukatel Denizlispor, daha sonra çıktığı 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Bu sezon iç sahada oynadığı 4 müsabakada 3 puana ulaşamayan yeşil-siyahlı ekip, söz konusu maçlardan 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrıldı.    Yukatel Denizlispor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00'da başlayacak. Denizli Atatürk Stadı'ndaki maçta, hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Süper Lig'de bu sezon tek galibiyetini 4 maç önce alan Yukatel Denizlispor, 11. hafta mücadelesinde yarın Fenerbahçe'yi konuk edecek.

 

Ligde 11. haftaya 6 puanla 19. sırada giren Yukatel Denizlispor, sezona başladığı teknik direktör Robert Prosinecki ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Kenan Atik'i getirdi. Yeşil-siyahlı ekip, Atik yönetiminde çıktığı ilk maçta geçen hafta Medipol Başakşehir karşısında 3-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

 

Ligde tek galibiyetini Ankara'da Gençlerbirliği karşısında 2-1'lik skorla alan Yukatel Denizlispor, daha sonra çıktığı 4 maçta 1 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Bu sezon iç sahada oynadığı 4 müsabakada 3 puana ulaşamayan yeşil-siyahlı ekip, söz konusu maçlardan 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrıldı. 

 

Yukatel Denizlispor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00'da başlayacak. Denizli Atatürk Stadı'ndaki maçta, hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.