Denizli’de yağışlı bir hafta olacak!

DENİZLİ 06.12.2020 - 10:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli’de yağışlı bir hafta olacak!

Denizli, Pazartesi gününden itibaren yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek. Hava sıcaklıklarının 2 ila 3 derece düşmesi tahmin ediliyor.   Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 7 en yüksek 16 derece olması bekleniyor. Hava parçalı bulutlu, rüzgar kuzeyden 4 km/sa hızında esmesi bekleniyor.   Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahminlere göre, serin ve yağışlı hava geliyor. Yarın yağışlı havanın etkisine girecek olan Denizli’de, sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Salı günü de yağış beklenen Denizli’de, Çarşamba günü çok bulutlu geçecek hava, Perşembe günü yerini yine sağanak yağışa bırakacağı tahmin ediliyor.   Hava olaylarından bir değişiklik olmazsa, Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli, Pazartesi gününden itibaren yeni bir yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek. Hava sıcaklıklarının 2 ila 3 derece düşmesi tahmin ediliyor.

 

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 7 en yüksek 16 derece olması bekleniyor. Hava parçalı bulutlu, rüzgar kuzeyden 4 km/sa hızında esmesi bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahminlere göre, serin ve yağışlı hava geliyor. Yarın yağışlı havanın etkisine girecek olan Denizli’de, sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Salı günü de yağış beklenen Denizli’de, Çarşamba günü çok bulutlu geçecek hava, Perşembe günü yerini yine sağanak yağışa bırakacağı tahmin ediliyor.

 

Hava olaylarından bir değişiklik olmazsa, Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.