Denizli’de deprem!

DENİZLİ 06.12.2020 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli’de deprem!

Denizli’de merkez üssü Çameli-Gürsu’da saat 09.07’de 2,2 şiddetinde deprem meydana geldi.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bugün saat 09.07'de Çameli ilçesi Gürsu Mahallesi’nde 2,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.   Ege Bölgesi’nde deprem hareketliliği devam ediyor. İzmir’de 4,1 ve Antalya’da meydana gelen 5,2 şiddetindeki depremleri, Burdur, Ege Denizli, Muğla illerinde meydana gelen depremlerle hareketliliğine devam ediyor.   İzmir ve Antalya’da meydana gelen depremlerin Denizli’de olası bir deprem fayını hareket geçirmiş olacağı sorusu akıllara geliyor.  

Denizli’de merkez üssü Çameli-Gürsu’da saat 09.07’de 2,2 şiddetinde deprem meydana geldi.

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bugün saat 09.07'de Çameli ilçesi Gürsu Mahallesi’nde 2,2 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

 

Ege Bölgesi’nde deprem hareketliliği devam ediyor. İzmir’de 4,1 ve Antalya’da meydana gelen 5,2 şiddetindeki depremleri, Burdur, Ege Denizli, Muğla illerinde meydana gelen depremlerle hareketliliğine devam ediyor.

 

İzmir ve Antalya’da meydana gelen depremlerin Denizli’de olası bir deprem fayını hareket geçirmiş olacağı sorusu akıllara geliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.