İHH’dan gece nöbeti tutan personele sıcak çorba ikramı

DENİZLİ 08.12.2020 - 11:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

İHH’dan gece nöbeti tutan personele sıcak çorba ikramı

İHH Arama Kurtarma Denizli ekipleri, havaların soğuması üzerine gece nöbet tutan polis, bekçi, sağlık ekipleri ve temizlik personellerinin içini ısıttı. İHH ekibi, nöbet tutan görevlilere bir kâse sıcak çorba ikramında bulundu.   Birçok olumsuz duruma karşı, arama ve kurtarma çalışmalarında görev alan İHH Arama Kurtarma ekipleri, bazen de hoş bir seda bırakmaya devam ediyor. İzmir’de yaşanan deprem sonrası yıkılan binaların enkazında görev alan ve bir çok canı enkaz altından kurtaran İHH gönüllüleri, bu sefer de gece nöbeti tutan görevlilerin gönüllerine dokundu.      İHH Arama Kurtarma ekibi gönüllüsü Salih Serdar Erdem ve Harun Çetin, pandemi sürecinde gece nöbeti tutan polis, bekçi ve sağlık ekiplerini düşünerek çorba kaynattı.  Gece 23.00 ile 24.00 saatleri arasında, Bayramyeri, Valilik, Delikliçınar ve Hastane bölgelerinde görevli personellere sıcak çorba ikramında bulundu.     İHH gönüllüsü Harun Çetin, “Soğuk demeden, yağmur, çamur demeden, fedakarca görev yapan başta kolluk kuvvetlerimiz ve onlara bağlık bekçilerimizin yanı sıra, sağlık personellerimiz, temizlik görevlisi arkadaşlarımız bu süreçte yaptığı kutsi görev taktire şayandır. Devletin bekası için çanla başla çalışan herkese minnettarız. Bir kase çorba ile bir nebze içlerini ısıtabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.  

İHH Arama Kurtarma Denizli ekipleri, havaların soğuması üzerine gece nöbet tutan polis, bekçi, sağlık ekipleri ve temizlik personellerinin içini ısıttı. İHH ekibi, nöbet tutan görevlilere bir kâse sıcak çorba ikramında bulundu.

 

Birçok olumsuz duruma karşı, arama ve kurtarma çalışmalarında görev alan İHH Arama Kurtarma ekipleri, bazen de hoş bir seda bırakmaya devam ediyor. İzmir’de yaşanan deprem sonrası yıkılan binaların enkazında görev alan ve bir çok canı enkaz altından kurtaran İHH gönüllüleri, bu sefer de gece nöbeti tutan görevlilerin gönüllerine dokundu.

 

 

 İHH Arama Kurtarma ekibi gönüllüsü Salih Serdar Erdem ve Harun Çetin, pandemi sürecinde gece nöbeti tutan polis, bekçi ve sağlık ekiplerini düşünerek çorba kaynattı.  Gece 23.00 ile 24.00 saatleri arasında, Bayramyeri, Valilik, Delikliçınar ve Hastane bölgelerinde görevli personellere sıcak çorba ikramında bulundu.

 

 

İHH gönüllüsü Harun Çetin, “Soğuk demeden, yağmur, çamur demeden, fedakarca görev yapan başta kolluk kuvvetlerimiz ve onlara bağlık bekçilerimizin yanı sıra, sağlık personellerimiz, temizlik görevlisi arkadaşlarımız bu süreçte yaptığı kutsi görev taktire şayandır. Devletin bekası için çanla başla çalışan herkese minnettarız. Bir kase çorba ile bir nebze içlerini ısıtabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.