Denizli Muğla yolundaki kazadan acı haber

ASAYİŞ 09.12.2020 - 12:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli Muğla yolundaki kazadan acı haber

Denizli-Muğla yolu üzeri Tavas İlçesi’nde dün tek taraflı meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. 5 kişinin yaralandığı kazadan üzücü haber geldi. Kazada ağır yaralanan Armağan Kozanoğlu isimli genç, hayatını kaybetti.   Kaza, Denizli-Muğla karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tavas istikametine doğru seyir halinde E.M.O. yönetimindeki 06 ZJH 76 plakalı otomobil, yağmurla birlikte kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil refüje çarptıktan sonra takla atarak devrildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen kazazedelerin yardımına koştu. Daha sonra olay yerine handarma , sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.   Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücü E.M.O. ile birlikte A.K., B.A, E.S. ve B.K'yı sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. 5 yaralı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.   Ağır yaralılar arasında olan Armağan Kozanoğlu isimli genç tedavi altına alındığı hastanede bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Kozanoğlu’nun cenazesi Aydın’da toprağa verileceği belirtildi. Diğer 4 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

Denizli-Muğla yolu üzeri Tavas İlçesi’nde dün tek taraflı meydana gelen kazada, otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. 5 kişinin yaralandığı kazadan üzücü haber geldi. Kazada ağır yaralanan Armağan Kozanoğlu isimli genç, hayatını kaybetti.


 

Kaza, Denizli-Muğla karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tavas istikametine doğru seyir halinde E.M.O. yönetimindeki 06 ZJH 76 plakalı otomobil, yağmurla birlikte kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil refüje çarptıktan sonra takla atarak devrildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen kazazedelerin yardımına koştu. Daha sonra olay yerine handarma , sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

 

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan sürücü E.M.O. ile birlikte A.K., B.A, E.S. ve B.K'yı sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. 5 yaralı ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

 

Ağır yaralılar arasında olan Armağan Kozanoğlu isimli genç tedavi altına alındığı hastanede bu sabah hayatını kaybettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Kozanoğlu’nun cenazesi Aydın’da toprağa verileceği belirtildi. Diğer 4 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.