İlçeye yağan kar vatandaşları sevindirdi

DENİZLİ 11.12.2020 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

İlçeye yağan kar vatandaşları sevindirdi

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nin yüksek kesimlerine yağan yağmur sabah saatlerinde kar şeklinde yağdı.   Meteorolojinin günler öncesi yaptığı uyarıda Denizli ve çevresinde etkili olması beklenen yağışlı hava Acıpayam ilçesinin yüksek kesimlerinde ve Alıveren Mahallesi’nde kar şeklinde yağdı. Sabaha karşı yağan kar yağışı bölgeyi beyaza bürüdü.   Sonbahar da etkili olmayan yağışlı hava kış ayında yüzünü göstermeye başladı. Bugün Cuma Namazı sonrası camilerde yağılacak olan yağmur duası öncesi Alıveren Mahallesi’ne yağan kar yağışı vatandaşları sevindirdi.      

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nin yüksek kesimlerine yağan yağmur sabah saatlerinde kar şeklinde yağdı.

 

Meteorolojinin günler öncesi yaptığı uyarıda Denizli ve çevresinde etkili olması beklenen yağışlı hava Acıpayam ilçesinin yüksek kesimlerinde ve Alıveren Mahallesi’nde kar şeklinde yağdı. Sabaha karşı yağan kar yağışı bölgeyi beyaza bürüdü.

 

Sonbahar da etkili olmayan yağışlı hava kış ayında yüzünü göstermeye başladı. Bugün Cuma Namazı sonrası camilerde yağılacak olan yağmur duası öncesi Alıveren Mahallesi’ne yağan kar yağışı vatandaşları sevindirdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.