Denizli'de kış uykusunda olması gereken yılan doğada görüntülendi

DENİZLİ 11.12.2020 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli'de kış uykusunda olması gereken yılan doğada görüntülendi

Denizli'nin Çameli ilçesinde kış mevsiminde doğada görülen yılan, cep telefonu kamerası ile kaydedildi.   Çameli İlçesi Kınıkyeri Mahallesi'nde Aralık ayında doğada yılan görülmesi dikkat çekti. Mahalle sakini Duran Çiftçi, cep telefonu ile çektiği yılanın görüntüsünü sosyal medyada paylaştı.   Çiftçi, kış uykusunda olması gereken engerek yılanının, yağmur ve kar yağmamasından dolayı kış uykusunu unuttuğunu söyledi.  

Denizli'nin Çameli ilçesinde kış mevsiminde doğada görülen yılan, cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

 

Çameli İlçesi Kınıkyeri Mahallesi'nde Aralık ayında doğada yılan görülmesi dikkat çekti. Mahalle sakini Duran Çiftçi, cep telefonu ile çektiği yılanın görüntüsünü sosyal medyada paylaştı.

 

Çiftçi, kış uykusunda olması gereken engerek yılanının, yağmur ve kar yağmamasından dolayı kış uykusunu unuttuğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.