Denizli’de kış ayında meyve ağacı çiçek açtı

DENİZLİ 13.12.2020 - 09:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli’de kış ayında meyve ağacı çiçek açtı

Denizli’nin Çameli ilçesinde Aralık ayında erik ağaçlarının çiçek açması görenleri şaşırttı.

Denizli’nin Çameli ilçesinde meyve ağaçları kışın ortasında çiçek açtı.   İlçe merkezinde bulunan Çameli Spor Salonu bahçesinde erik ağacının hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi sonucu çiçek açması görenleri şaşırtıyor.   Aralık ayında kar yağışının beklediği ilçede, hava sıcaklıklarının bir aydır mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonucu güneşe aldanan meyve ağaçlarının kış ayında tomurcuklanarak çiçek açması ile ilkbahar görüntüsü yaşanıyor.     Denizli’nin en soğuk kış ayını yaşayan ilçelerinden olan Çameli ilçesinde,  12 Aralık 2020 tarihinde erik ağacının çiçek açmasını görenlerin şaşırdıkları belirtildi.    
Denizli’nin Çameli ilçesinde Aralık ayında erik ağaçlarının çiçek açması görenleri şaşırttı.

Denizli’nin Çameli ilçesinde meyve ağaçları kışın ortasında çiçek açtı.

 

İlçe merkezinde bulunan Çameli Spor Salonu bahçesinde erik ağacının hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi sonucu çiçek açması görenleri şaşırtıyor.

 

Aralık ayında kar yağışının beklediği ilçede, hava sıcaklıklarının bir aydır mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonucu güneşe aldanan meyve ağaçlarının kış ayında tomurcuklanarak çiçek açması ile ilkbahar görüntüsü yaşanıyor.

 

 

Denizli’nin en soğuk kış ayını yaşayan ilçelerinden olan Çameli ilçesinde,  12 Aralık 2020 tarihinde erik ağacının çiçek açmasını görenlerin şaşırdıkları belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.