Çameli’de yolda çökme meydana geldi

DENİZLİ 13.12.2020 - 12:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Çameli’de yolda çökme meydana geldi

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yağış nedeniyle iki mahalleyi bağlayan yolda çökme meydana geldi. Yolda yaşanan çökme nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.   Çameli'nin Kalınkoz Mahallesi ile Yeşilyayla Mahallesini birbirine bağlayan yolun Dilekpınarı Mevkiide bu sabah çökme meydana geldi. İki mahalleyi birbirine bağlayan yolda daha öncede çökme meydana geldiği, yapılan çalışmalar sonrası asfalt yama ile kapatıldığı belirtildi. Yağışlarla birlikte yolda bugün sabah saatlerinde tekrar meydana geldi.   Yolda oluşan çökme ile araçların geçmesinin mümkün olmadığı gerekçesi ile yol trafiğe kapatıldı.      

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yağış nedeniyle iki mahalleyi bağlayan yolda çökme meydana geldi. Yolda yaşanan çökme nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.

 

Çameli'nin Kalınkoz Mahallesi ile Yeşilyayla Mahallesini birbirine bağlayan yolun Dilekpınarı Mevkiide bu sabah çökme meydana geldi. İki mahalleyi birbirine bağlayan yolda daha öncede çökme meydana geldiği, yapılan çalışmalar sonrası asfalt yama ile kapatıldığı belirtildi. Yağışlarla birlikte yolda bugün sabah saatlerinde tekrar meydana geldi.

 

Yolda oluşan çökme ile araçların geçmesinin mümkün olmadığı gerekçesi ile yol trafiğe kapatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.