Denizlispor’da Yalçın Koşukavak dönemi

SPOR 15.12.2020 - 12:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizlispor’da Yalçın Koşukavak dönemi

Yukatel Denizlispor, teknikdirektör arayışını sonlandırarak Yalçın Koşukavak ile anlaştı.   Sezona Robert Prosinecki yönetiminde giren yeşil-siyahlı ekip, alınan olumsuz sonuçlar nedeniyle deneyimli teknik direktörle yollarını ayırmıştı. Yukatel Denizlispor, son 3 karşılaşmaya kulüp antrenörü Kenan Atik yönetiminde çıkmıştı. Bu 3 maçta 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan yeşil siyahlı ekip, takımın başına tecrübeli bir teknik direktör getirmek için çalışmalara başladı. Yalçın Koşukavak ile masaya oturan Denizlispor yönetimi, deneyimli teknik direktör ile anlaşmaya vardı.   Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bugün saat 15.00’da düzenlenecek imza töreniyle resmiyet kazanacak. İmza töreninin ardından saat 15.30'da gerçekleşecek olan antrenman Yalçın Koşukavak yönetiminde gerçekleşeceği bilitildi.

Yukatel Denizlispor, teknikdirektör arayışını sonlandırarak Yalçın Koşukavak ile anlaştı.

 

Sezona Robert Prosinecki yönetiminde giren yeşil-siyahlı ekip, alınan olumsuz sonuçlar nedeniyle deneyimli teknik direktörle yollarını ayırmıştı. Yukatel Denizlispor, son 3 karşılaşmaya kulüp antrenörü Kenan Atik yönetiminde çıkmıştı. Bu 3 maçta 1 beraberlik, 2 mağlubiyet alan yeşil siyahlı ekip, takımın başına tecrübeli bir teknik direktör getirmek için çalışmalara başladı. Yalçın Koşukavak ile masaya oturan Denizlispor yönetimi, deneyimli teknik direktör ile anlaşmaya vardı.

 

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bugün saat 15.00’da düzenlenecek imza töreniyle resmiyet kazanacak. İmza töreninin ardından saat 15.30'da gerçekleşecek olan antrenman Yalçın Koşukavak yönetiminde gerçekleşeceği bilitildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.