Denizli Hilal Cami gönüllere dokunmaya devam ediyor

DENİZLİ 18.12.2020 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:53
 

Denizli Hilal Cami gönüllere dokunmaya devam ediyor

Denizli Hilal Cami’de, İmam Hatip Muhammet Oğuzalp önderliğinde, yüreklere dokunmaya devam ediyor. Hilal Cami Gönüllüleri tarafından yapılan yardımlar, öksüz, yetim ve muhtaç çocuklara ulaştırılıyor.   Hilal Cami her geçen gün birbirinden güzel, şeylere imza atmaya devam ediyor. Pandemi öncesi, çocuklara yönelik faaliyetler kapsamında, yüzlerce çocuğu Sabah Namazı ile bir araya getiren ve birçok etkinlik düzenleyen Hilal Cami, son dönemlerde, hayırsever vatandaşların desteği ile öksüz, yetim ve muhtaç çocuklara ulaşıyor.     Denizli’de yüzlerce çocuğa giysi, ayakkabı ve montun yanında, yüzlerce aileye de gıda ve ev eşyası yardımında bulunuyor. Mazlum coğrafyalarda su kuyusu açan Hilal Cami Gönüllüler, İdlib’de bir çadırda 200 yetim çocuğa akşam yemeği ikram etti.   Hilal Cami Gönüllüsü bir işadamı tarafından 250 kız, 250 erkek çocuğa giysi ve ayakkabı bağışının ardından, Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp, 500 çocuğa kıyafetleri montsuz vermek istemeyince, gönüllü vatandaşlara yaptığı çağrı üzerine 500 çocuğun montları da hazırlandı. Tamamlanan kıyafetler yapılan çalışmalar sonrası paketlenerek Denizli’deki öksüz, yetim ve muhtaç çocuklara ulaştırılacağı belirtildi.   İmam Hatip Muhammet Oğuzalp, “Denizli’deki öksüz, yetim ve muhtaç çocuklarımız için düzenlenen kampanya neticesinde tanesi 40 liradan 250 kız,250 erkek montu alındı. Biz de mesai mefhumu yok. Ekibimiz canla başla bir yetim yüreğe, bir öksüz kalbe, bir çaresiz çocuğa dokunmak için canla başla çalışıyor.   Bugün bizim bayramımız. İdlip’te bir çadırda tam 200 yetim çocuğa akşam yemeği ikram ettik. Cennette efendimizle yan yana olmaya adayız inşallah. Rabbim Hilal Camii gönüllülerine zeval vermesin. Derdimizi derdimiz, sevdamızı sevdamız bildiniz. Rabbim birinizi sayısızca bereketlendirsin. Mazlumlara el uzatmaya devam ettirsin inşallah” ifadelerini kullandı.   Hilal Cami, pandemi öncesi bir çok aktiviteye imza atarak vatandaşların taktirini topladı.    

Denizli Hilal Cami’de, İmam Hatip Muhammet Oğuzalp önderliğinde, yüreklere dokunmaya devam ediyor. Hilal Cami Gönüllüleri tarafından yapılan yardımlar, öksüz, yetim ve muhtaç çocuklara ulaştırılıyor.

 

Hilal Cami her geçen gün birbirinden güzel, şeylere imza atmaya devam ediyor. Pandemi öncesi, çocuklara yönelik faaliyetler kapsamında, yüzlerce çocuğu Sabah Namazı ile bir araya getiren ve birçok etkinlik düzenleyen Hilal Cami, son dönemlerde, hayırsever vatandaşların desteği ile öksüz, yetim ve muhtaç çocuklara ulaşıyor.

 

 

Denizli’de yüzlerce çocuğa giysi, ayakkabı ve montun yanında, yüzlerce aileye de gıda ve ev eşyası yardımında bulunuyor. Mazlum coğrafyalarda su kuyusu açan Hilal Cami Gönüllüler, İdlib’de bir çadırda 200 yetim çocuğa akşam yemeği ikram etti.

 

Hilal Cami Gönüllüsü bir işadamı tarafından 250 kız, 250 erkek çocuğa giysi ve ayakkabı bağışının ardından, Hilal Cami İmam Hatibi Muhammet Oğuzalp, 500 çocuğa kıyafetleri montsuz vermek istemeyince, gönüllü vatandaşlara yaptığı çağrı üzerine 500 çocuğun montları da hazırlandı. Tamamlanan kıyafetler yapılan çalışmalar sonrası paketlenerek Denizli’deki öksüz, yetim ve muhtaç çocuklara ulaştırılacağı belirtildi.

 

İmam Hatip Muhammet Oğuzalp, “Denizli’deki öksüz, yetim ve muhtaç çocuklarımız için düzenlenen kampanya neticesinde tanesi 40 liradan 250 kız,250 erkek montu alındı. Biz de mesai mefhumu yok. Ekibimiz canla başla bir yetim yüreğe, bir öksüz kalbe, bir çaresiz çocuğa dokunmak için canla başla çalışıyor.

 

Bugün bizim bayramımız. İdlip’te bir çadırda tam 200 yetim çocuğa akşam yemeği ikram ettik. Cennette efendimizle yan yana olmaya adayız inşallah. Rabbim Hilal Camii gönüllülerine zeval vermesin. Derdimizi derdimiz, sevdamızı sevdamız bildiniz. Rabbim birinizi sayısızca bereketlendirsin. Mazlumlara el uzatmaya devam ettirsin inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Hilal Cami, pandemi öncesi bir çok aktiviteye imza atarak vatandaşların taktirini topladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.