Denizli'de oluşan gökkuşağı adeta büyüledi

DENİZLİ 30.01.2021 - 15:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli'de oluşan gökkuşağı adeta büyüledi

Denizli’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur sonrası Denizli semalarında ortaya çıkan gökkuşağı izleyenleri hayran bıraktı.   Denizli’de sabah saatlerinde başlayan yağışlı hava yer yer devam ederken sağanak yağış sonrasında güneşin kendini göstermesiyle birlikte tek ve çift şekilde gökkuşağı meydana geldi. Gazeteci Mustafa Ünal ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı’nın objektiflerine yansıyan gökkuşağı görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Denizli semalar rengârenk gökkuşağı ile görsel güzellik oluşturdu.   Oluşan gökkuşağını gören vatandaşlar adeta büyülendi.      

Denizli’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur sonrası Denizli semalarında ortaya çıkan gökkuşağı izleyenleri hayran bıraktı.

 

Denizli’de sabah saatlerinde başlayan yağışlı hava yer yer devam ederken sağanak yağış sonrasında güneşin kendini göstermesiyle birlikte tek ve çift şekilde gökkuşağı meydana geldi. Gazeteci Mustafa Ünal ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı’nın objektiflerine yansıyan gökkuşağı görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Denizli semalar rengârenk gökkuşağı ile görsel güzellik oluşturdu.

 

Oluşan gökkuşağını gören vatandaşlar adeta büyülendi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.