Başkan Yusuf Kuru:” Kabe'ye, Allah'ın evine dil uzatanları Rabbime havale ediyorum ve şiddetle kınıyorum”

DENİZLİ 31.01.2021 - 09:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Başkan Yusuf Kuru:” Kabe'ye, Allah'ın evine dil uzatanları Rabbime havale ediyorum ve şiddetle kınıyorum”

Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, İstanbul Boğaziçi Üniversitesi önünde bir grup cinsel sapkının Kabe fotoğrafını yere sererek yaptığı saygısızlığa tepki gösterdi.   Kuru yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Boğaziçi Üniversitesi önünde İslam'ın mukaddes değerlerine ve kıblemiz Kâbe-i Muazzama'ya karşı alçakça saldırıyı yapan, bunu organize eden ve arkalarındaki şer güçleri şiddetle, nefretle kınıyor ve lanetliyorum." Eğitim sistemimizin tekraren gözden geçirilmesi gerekiyor. Son zamanlarda toplumda karşılıklı inanç değerlerine yönelik saldırılar çoğaldı. Bizler İnandığımız değerleri yaşayarak koruyabiliriz. Günümüzde klavye Müslümanlığı yaygınlaştı. Söylemle eylem bir olmalı. Kâbe'ye Allah'ın evine dil uzatanları Rabbime havale ediyorum ve şiddetle kınıyorum.  İlim-İrfan yuvası olması gereken Üniversitelerimizin buna benzer provokasyonlar aracılığı ile kirletilmesine asla izin verilmemeli. İnancımıza, inançlara, kutsallara hakaret; fikir özgürlüğü değil, azgınlıktır, alçaklıktır. Malcomx'in dediği gibi İslam'a sövmekten başka fikri olmayanlar, sövmenin özgürlüğünü istiyorlar. Ebrehe de fil ordusuyla Kâbe'yi yıkmaya kalkmıştı Ebabiller izin vermemişti. O Ebabiller bugün de var kıyamete kadar da var olacaklar.  

Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, İstanbul Boğaziçi Üniversitesi önünde bir grup cinsel sapkının Kabe fotoğrafını yere sererek yaptığı saygısızlığa tepki gösterdi.

 

Kuru yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Boğaziçi Üniversitesi önünde İslam'ın mukaddes değerlerine ve kıblemiz Kâbe-i Muazzama'ya karşı alçakça saldırıyı yapan, bunu organize eden ve arkalarındaki şer güçleri şiddetle, nefretle kınıyor ve lanetliyorum." Eğitim sistemimizin tekraren gözden geçirilmesi gerekiyor. Son zamanlarda toplumda karşılıklı inanç değerlerine yönelik saldırılar çoğaldı. Bizler İnandığımız değerleri yaşayarak koruyabiliriz. Günümüzde klavye Müslümanlığı yaygınlaştı. Söylemle eylem bir olmalı. Kâbe'ye Allah'ın evine dil uzatanları Rabbime havale ediyorum ve şiddetle kınıyorum.  İlim-İrfan yuvası olması gereken Üniversitelerimizin buna benzer provokasyonlar aracılığı ile kirletilmesine asla izin verilmemeli. İnancımıza, inançlara, kutsallara hakaret; fikir özgürlüğü değil, azgınlıktır, alçaklıktır. Malcomx'in dediği gibi İslam'a sövmekten başka fikri olmayanlar, sövmenin özgürlüğünü istiyorlar. Ebrehe de fil ordusuyla Kâbe'yi yıkmaya kalkmıştı Ebabiller izin vermemişti. O Ebabiller bugün de var kıyamete kadar da var olacaklar.

 

kabe'ye cirkin saldiri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.