Tekstil fabrikasında yangın!

DENİZLİ 31.01.2021 - 18:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Tekstil fabrikasında yangın!

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bir tekstil fabrikasında meydan gelen yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.   Olay; Merkezefendi İlçesi Eskihisar Mahallesi’nde bulunan bir iplik fabrikasında meydan geldi. Fabrikanın bir bölümden nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanların yükseldiği yangın kıs sürede alevlere yerini bıraktı. İhbar üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dire Başkanlığı ekipleri olay yerine kıs sürede ulaştı. Yangın Kayalık, Gümüşler, Bahçelievler, Kınıklı ve Akkale şubesi ekipleri müdahale etti.   Ekiplerin titiz çalışması sonucu kontrol altın alınan yangın söndürülerek soğutma çalışması yaptı.Yangında fabrikada iplik bobinleri ve ham bezler zarar gördü. Yangındaki maddi zararın soruşturmanın ardından ortay çıkacak.  

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde bir tekstil fabrikasında meydan gelen yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

 

Olay; Merkezefendi İlçesi Eskihisar Mahallesi’nde bulunan bir iplik fabrikasında meydan geldi. Fabrikanın bir bölümden nedeni henüz bilinmeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Dumanların yükseldiği yangın kıs sürede alevlere yerini bıraktı. İhbar üzerine Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dire Başkanlığı ekipleri olay yerine kıs sürede ulaştı. Yangın Kayalık, Gümüşler, Bahçelievler, Kınıklı ve Akkale şubesi ekipleri müdahale etti.

 

Ekiplerin titiz çalışması sonucu kontrol altın alınan yangın söndürülerek soğutma çalışması yaptı.Yangında fabrikada iplik bobinleri ve ham bezler zarar gördü. Yangındaki maddi zararın soruşturmanın ardından ortay çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.