Denizli'de fırtına geri geliyor

DENİZLİ 01.02.2021 - 17:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli'de fırtına geri geliyor

Denizli’de bugün bahar havası yaşanırken meteoroloji Denizli için Sarı Alarm vererek kuvvetli fırtınanın yaşanacağı uyarsında bulundu.   Meteorolojiden yapılan son değerlendirmeye göre, Ege’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu akşam saatlerinde etkili olacağı belirtildi. Denizli’de etkili olması beklenen rüzgar Salı günü etkisini arttırarak güneyden 7 kuvvetinde (50-75 km/sa fırtına şeklinde olması tahmin ediliyor. Salı günü etkili olan fırtına Çarşamba günü öğle saatlerine kadar devam etmesi beleniyor.   Meteoroloji oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.     Denizli’de 5 günlük tahmini hava raporu;  

Denizli’de bugün bahar havası yaşanırken meteoroloji Denizli için Sarı Alarm vererek kuvvetli fırtınanın yaşanacağı uyarsında bulundu.

 

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmeye göre, Ege’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bu akşam saatlerinde etkili olacağı belirtildi. Denizli’de etkili olması beklenen rüzgar Salı günü etkisini arttırarak güneyden 7 kuvvetinde (50-75 km/sa fırtına şeklinde olması tahmin ediliyor. Salı günü etkili olan fırtına Çarşamba günü öğle saatlerine kadar devam etmesi beleniyor.

 

Meteoroloji oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

 

 

Denizli’de 5 günlük tahmini hava raporu;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.