Denizli OFF-ROAD Gruplarından Kan Bağışı

DENİZLİ 06.02.2021 - 15:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli OFF-ROAD Gruplarından Kan Bağışı

Denizli Off-Road Grupları,  pandemi döneminde kan bağışının azalması nedeniyle örnek bir davranışa imza atarak Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek vermek için topluca kan bağışında bulundu.   Denizli Off-Road Grubu içince yer alan, Horoz Team, Airsoftpro, Lada Niva Denizli ve DENDOF grupları kendi aralarında istişare yaparak, Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılmaya karar verdi. Grup içinde müsait olan ve kan verebilecek kişilerin ismi belirlenerek 40 kişiye ulaştı.     KAN VERMEYE GRUPLAR HALİNDE GİTTİLER   Grup yöneticilerinden Cemal Kahveci’nin öncülük ettiği grupta kan vermek için Kızılay ile temasa geçildi. Örnek olması ve teşvik amaçlı topluca kan vermek istediklerini belirten Denizli Off-Road grubu üyeleri, Kızılaya, kan verecek grup üyelerinin isim ve bilgileri verildi. Hafta içi yoğunluk yaşanmaması için hafta sonu Cumartesi günü kan vermek için grup üyeleri gruplar halinde Üçler Kızılay Kan Merkezi Şubesi’ne giderek kan bağışında bulundular.     KISITLAMAYA TAKILMADAN RANDEVU İLE KAN VERİLİYOR   Öte yandan, kan bağışı için Kızılay Kan Merkezi tarafından randevu oluşturulduğu hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına takılmadan kan vermek isteyen vatandaşların randevu saatinde kan verebilecekleri belirtildi.     VERDİĞİMİZ KAN HASTALARA ŞİFA OLSUN   Grup Yöneticilerinden Cemal Kahveci;  “Pandemi döneminle hassasiyetten ve koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların çekinmesinden dolayı kan bağışında büyük düşüşler yaşanmış. Bizler de Kızılaya destek vermek ve hastalara şifa olması için böyle bir farkındalık oluşturmak, ilgiyi artırmak istedik. Sağ olsunlar gruplardaki arkadaşlarımız katılım göstererek faydalı bir etkinlik oldu. Verdiğim kanlar hasta olan, kan bekleyen herkese şifa olsun.  Denizlili vatandaşlarımıza bu zor süreçte kan vermelerini tavsiye ederim. Kan bağışında bulunan 40 grup üyemize çok teşekkür ediyorum” dedi.            

Denizli Off-Road Grupları,  pandemi döneminde kan bağışının azalması nedeniyle örnek bir davranışa imza atarak Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek vermek için topluca kan bağışında bulundu.

 

Denizli Off-Road Grubu içince yer alan, Horoz Team, Airsoftpro, Lada Niva Denizli ve DENDOF grupları kendi aralarında istişare yaparak, Türk Kızılayı Denizli Kan Bağışı Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına katılmaya karar verdi. Grup içinde müsait olan ve kan verebilecek kişilerin ismi belirlenerek 40 kişiye ulaştı.

 

 

KAN VERMEYE GRUPLAR HALİNDE GİTTİLER

 

Grup yöneticilerinden Cemal Kahveci’nin öncülük ettiği grupta kan vermek için Kızılay ile temasa geçildi. Örnek olması ve teşvik amaçlı topluca kan vermek istediklerini belirten Denizli Off-Road grubu üyeleri, Kızılaya, kan verecek grup üyelerinin isim ve bilgileri verildi. Hafta içi yoğunluk yaşanmaması için hafta sonu Cumartesi günü kan vermek için grup üyeleri gruplar halinde Üçler Kızılay Kan Merkezi Şubesi’ne giderek kan bağışında bulundular.

 

 

KISITLAMAYA TAKILMADAN RANDEVU İLE KAN VERİLİYOR

 

Öte yandan, kan bağışı için Kızılay Kan Merkezi tarafından randevu oluşturulduğu hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasına takılmadan kan vermek isteyen vatandaşların randevu saatinde kan verebilecekleri belirtildi.

 

 

VERDİĞİMİZ KAN HASTALARA ŞİFA OLSUN

 

Grup Yöneticilerinden Cemal Kahveci;  “Pandemi döneminle hassasiyetten ve koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların çekinmesinden dolayı kan bağışında büyük düşüşler yaşanmış. Bizler de Kızılaya destek vermek ve hastalara şifa olması için böyle bir farkındalık oluşturmak, ilgiyi artırmak istedik. Sağ olsunlar gruplardaki arkadaşlarımız katılım göstererek faydalı bir etkinlik oldu. Verdiğim kanlar hasta olan, kan bekleyen herkese şifa olsun.  Denizlili vatandaşlarımıza bu zor süreçte kan vermelerini tavsiye ederim. Kan bağışında bulunan 40 grup üyemize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.