Denizli’de deprem hareketliliği

DENİZLİ 07.02.2021 - 11:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de deprem hareketliliği

Denizli’de 02 Şubat itibari ile deprem hareketliliği devam ediyor. Sonuncusu bugün merkez üssü Irlıganlı’da saat 09.00’da 1,7 şiddetinde sarsıntı ile yaşandı.  Denizli’de 6 günde 4 ilçede 6 deprem meydana geldi.   Deprem fayı hattında yer alan Denizli, geçtiğimiz ay yaşanan büyük sarsıntılarla korku ve paniğe neden oldu. Yaşanan depremlerin arından durgunlaşan sarsıntılar Şubat ayında yeniden harekete geçti.   Denizli’de 02 Şubat’tan itibaren Bozkurt, Tavas, Honaz ve Pamukkale ilçelerinde en küçüğü 1.3 en büyüğü 2.2 şiddetinde sarsıntılarla sallandı. Ege Denizi’nde 4’ün üzerinde yaşanan depremlerin etkisi olduğu düşülen sarsıntıların olası bir büyük depremin habercisi mi sorusunu akıllara getiriyor.   Denizli’de bugün sabah 09.00’da merkez üssü Pamukkale İlçesi Irlıganlı’da 1,7 şiddetinde son deprem meydana geldi.  

Denizli’de 02 Şubat itibari ile deprem hareketliliği devam ediyor. Sonuncusu bugün merkez üssü Irlıganlı’da saat 09.00’da 1,7 şiddetinde sarsıntı ile yaşandı.  Denizli’de 6 günde 4 ilçede 6 deprem meydana geldi.

 

Deprem fayı hattında yer alan Denizli, geçtiğimiz ay yaşanan büyük sarsıntılarla korku ve paniğe neden oldu. Yaşanan depremlerin arından durgunlaşan sarsıntılar Şubat ayında yeniden harekete geçti.

 

Denizli’de 02 Şubat’tan itibaren Bozkurt, Tavas, Honaz ve Pamukkale ilçelerinde en küçüğü 1.3 en büyüğü 2.2 şiddetinde sarsıntılarla sallandı. Ege Denizi’nde 4’ün üzerinde yaşanan depremlerin etkisi olduğu düşülen sarsıntıların olası bir büyük depremin habercisi mi sorusunu akıllara getiriyor.

 

Denizli’de bugün sabah 09.00’da merkez üssü Pamukkale İlçesi Irlıganlı’da 1,7 şiddetinde son deprem meydana geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.