Eğitim-Bir-Sen’den Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

DENİZLİ 08.02.2021 - 16:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Eğitim-Bir-Sen’den Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Süleyman Ekici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Yapılan ziyareti değerlendiren Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş; “ Denizli eğitimi; öğretmenlerimizin özverisi, idarecilerimizin gayreti, velilerimizin ve sevgili çocuklarımızın büyük emekleri ile iyi bir noktaya geldi. Sayın müdürümüz Süleyman Ekici’nin de yaklaşımları ve katkılarıyla daha da iyi bir noktaya gelecektir. Denizli eğitimi ve eğitim çalışanları için hayırlı olsun. Sayın müdürümüze görevlerinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.  

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Süleyman Ekici’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Yapılan ziyareti değerlendiren Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş; “ Denizli eğitimi; öğretmenlerimizin özverisi, idarecilerimizin gayreti, velilerimizin ve sevgili çocuklarımızın büyük emekleri ile iyi bir noktaya geldi. Sayın müdürümüz Süleyman Ekici’nin de yaklaşımları ve katkılarıyla daha da iyi bir noktaya gelecektir. Denizli eğitimi ve eğitim çalışanları için hayırlı olsun. Sayın müdürümüze görevlerinde başarı ve muvaffakiyetler diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.