3 yaşındaki çocuğun ailesini bulmak için seferber oldular

DENİZLİ 05.03.2021 - 08:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

3 yaşındaki çocuğun ailesini bulmak için seferber oldular

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde cadde üzerinde yalnız başına dolaşan 3 yaşındaki çocuğu gören vatandaşlar ailesini bulmak için seferber oldu.   Olay, dün akşam 18.30 sıralarında Topraklık Mahallesi, Halk Caddesi üzerinde yaşandı. Çevrede tek başına bir o tarafa bir bu tarafa koşan ve "anne" diyerek bağıran 3 yaşındaki çocuğu gören vatandaşlar duruma müdahale etti. Çocuğu güvenli bir yere alan vatandaşlar, annesini ve ismini sormalarına rağmen sağlıklı bilgi alamadılar. Çevredeki vatandaşların ilgi odağı olan çocuk korkunca marketten çikolata ve cips alarak sakinleşmesini sağlayan vatandaşlar, ismi bilinmeyen çocuk için polise ihbar da bulunuldu.   Olay yerine gelen motorize yunus ekipleri, çocuğa annesini ve evini sordu. Tam konuşmayan çocuk el işareti ile bir tarafı işaret etmesi üzerine polis ekipleri çocuğu yanlarına alarak o bölgeye doğru ailesi ve evini bulmak için hareket etti.   Çocuğun, Topraklık Mahallesi 624 sokakta oturduğu, ailesinin de çocuklarını aradığı ve polise ihbarda bulunması üzerine 3 yaşındaki küçük yaramaz ailesine teslim edildiği öğrenildi.      

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde cadde üzerinde yalnız başına dolaşan 3 yaşındaki çocuğu gören vatandaşlar ailesini bulmak için seferber oldu.

 

Olay, dün akşam 18.30 sıralarında Topraklık Mahallesi, Halk Caddesi üzerinde yaşandı. Çevrede tek başına bir o tarafa bir bu tarafa koşan ve "anne" diyerek bağıran 3 yaşındaki çocuğu gören vatandaşlar duruma müdahale etti. Çocuğu güvenli bir yere alan vatandaşlar, annesini ve ismini sormalarına rağmen sağlıklı bilgi alamadılar. Çevredeki vatandaşların ilgi odağı olan çocuk korkunca marketten çikolata ve cips alarak sakinleşmesini sağlayan vatandaşlar, ismi bilinmeyen çocuk için polise ihbar da bulunuldu.

 

Olay yerine gelen motorize yunus ekipleri, çocuğa annesini ve evini sordu. Tam konuşmayan çocuk el işareti ile bir tarafı işaret etmesi üzerine polis ekipleri çocuğu yanlarına alarak o bölgeye doğru ailesi ve evini bulmak için hareket etti.

 

Çocuğun, Topraklık Mahallesi 624 sokakta oturduğu, ailesinin de çocuklarını aradığı ve polise ihbarda bulunması üzerine 3 yaşındaki küçük yaramaz ailesine teslim edildiği öğrenildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.