KADEM Denizli, 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı

DENİZLİ 09.03.2021 - 12:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

KADEM Denizli, 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı

KADEM Denizli Temsilciği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile ziyaretleri kabul etmenin yanında ziyaretlerde bulunarak karanfil dağıttı.   KADEM Denizli Temsilciği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile il binasında düzenlenen programa Vali Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Emniyet Müdürü Kenan Yıldır ve eşi Neslihan Yıldız ve KADEM üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.     KADEM Denizli Temsilcisi Aysel Harktı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı kapsamındaki yaptıkları etkinlikleri anlattı. Harktı; “KADEM olarak ‘Varoluşta Eşitlik, Sorumlulukta Adalet’ inancıyla yürüdüğümüz bu yolda yeryüzündeki tüm kadınların onurlu ve güven içinde yaşayacağı bir dünya diliyoruz. Denizli İl Sağlık müdürümüz Sayın Berna Öztürk ve sağlık çalışanlarına ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sağlıklı bir toplumun oluşması için her birinin emeğinin çok değerli olduğu bugünlerde tüm fedakar sağlık çalışanı kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladık. Genç Kadem topluluğu olarak Forum Çamlık AVM önünde Karanfil ve bildirgemizi dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık” ifadelerini kullandı.  

KADEM Denizli Temsilciği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile ziyaretleri kabul etmenin yanında ziyaretlerde bulunarak karanfil dağıttı.

 

KADEM Denizli Temsilciği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile il binasında düzenlenen programa Vali Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Emniyet Müdürü Kenan Yıldır ve eşi Neslihan Yıldız ve KADEM üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

 

KADEM Denizli Temsilcisi Aysel Harktı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı kapsamındaki yaptıkları etkinlikleri anlattı. Harktı; “KADEM olarak ‘Varoluşta Eşitlik, Sorumlulukta Adalet’ inancıyla yürüdüğümüz bu yolda yeryüzündeki tüm kadınların onurlu ve güven içinde yaşayacağı bir dünya diliyoruz. Denizli İl Sağlık müdürümüz Sayın Berna Öztürk ve sağlık çalışanlarına ziyaretimizi gerçekleştirdik. Sağlıklı bir toplumun oluşması için her birinin emeğinin çok değerli olduğu bugünlerde tüm fedakar sağlık çalışanı kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladık. Genç Kadem topluluğu olarak Forum Çamlık AVM önünde Karanfil ve bildirgemizi dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.