Başkan Arslan Şantiyeyi Ziyaret Etti

DENİZLİ 10.03.2021 - 16:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Başkan Arslan Şantiyeyi Ziyaret Etti

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli’yi Gölhisar'a bağlayacak olan yol çalışmaları kapsamında yol çalışmasını gerçekleştiren firmanın şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.   Başkan Arslan, Çameli-Gölhisar arası mesafeyi 16 kilometreye düşürecek yol çalışmalarını gerçekleştirecek firmanın şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.   ÇAMELİ-GÖLHİSAR YOLU YAPILIYOR Çameli’nin ulaşım ağında problemler bir bir çözülüyor. Çameli Gölhisar Yolu Çameli Belediyesi ve Gölhisar Belediyesi’nin girişimleri sonuç verdi. Mevcut 26 kilometre mesafede olan yol dar ve virajlı olması nedeniyle sürücüler için tehlike arz ediyor. Yapılacak yol çalışması sonrası Çameli-Gölhisar yolu tamamlandığında Çameli-Gölhisar arası mesafe 16 kilometreye düşecek. Yoldaki genişleme çalışması ile günümüz çağına ayak uyduracak.   BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR Başkan Cengiz Arslan, Çameli Gölhisar Yolunun yapılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil-Karaismailoglu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'na, Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz Cahit Özkan,Şahin Tin,Nilgün Ök,Ahmet Yıldız’a, Burdur Ak Parti milletvekillerimiz Bayram Özçelik ile Yasin Uğur'a ,Gölhisar Belediye Başkanımız İbrahim Sertbaş'a ve Antalya 13. Karayolları Bölge Müdürü Salih Cengiz'e teşekkür ederiz. Tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun ”ifadelerine yer verdi.  

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli’yi Gölhisar'a bağlayacak olan yol çalışmaları kapsamında yol çalışmasını gerçekleştiren firmanın şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Başkan Arslan, Çameli-Gölhisar arası mesafeyi 16 kilometreye düşürecek yol çalışmalarını gerçekleştirecek firmanın şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

ÇAMELİ-GÖLHİSAR YOLU YAPILIYOR

Çameli’nin ulaşım ağında problemler bir bir çözülüyor. Çameli Gölhisar Yolu Çameli Belediyesi ve Gölhisar Belediyesi’nin girişimleri sonuç verdi. Mevcut 26 kilometre mesafede olan yol dar ve virajlı olması nedeniyle sürücüler için tehlike arz ediyor. Yapılacak yol çalışması sonrası Çameli-Gölhisar yolu tamamlandığında Çameli-Gölhisar arası mesafe 16 kilometreye düşecek. Yoldaki genişleme çalışması ile günümüz çağına ayak uyduracak.

 

BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Cengiz Arslan, Çameli Gölhisar Yolunun yapılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil-Karaismailoglu, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'na, Denizli Ak Parti Milletvekillerimiz Cahit Özkan,Şahin Tin,Nilgün Ök,Ahmet Yıldız’a, Burdur Ak Parti milletvekillerimiz Bayram Özçelik ile Yasin Uğur'a ,Gölhisar Belediye Başkanımız İbrahim Sertbaş'a ve Antalya 13. Karayolları Bölge Müdürü Salih Cengiz'e teşekkür ederiz. Tüm vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun ”ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.