Başkan Güngör, ilçe ziyaretlerine devam ediyor

SİYASET 11.03.2021 - 12:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Başkan Güngör, ilçe ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör,  Baklan ve Bekilli ilçelerini ziyaret ederek göreve geldikten sonra yaptığı ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Güngör; “Bundan sonra da tempomuzu artırarak çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.   Başkan Yücel Güngör, dün de ilçe ziyaretlerini sürdürdü. Bekilli be Baklan ilçelerinde önce belediye başkanlarını ardından ilçe esnafını ve son olarak ta ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Başkan Yücel,  göreve geldiği günden bugüne 9 ilçe ziyaret i gerçekleştirerek vatandaşlarla gönül köprüsü kurmaya devam ediyor.      Vatandaşların ve Ak Partili belediyelerin sorunlarını dinleyip, çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanı Güngör,  “Ak Parti’nin başarısı için gidilmedik hiçbir yer bırakmayacağız. Ülkenin ve vatandaşların sorunlarını çözmek için canla başla çalışan iktidarımızın başarılı olması için biz sahada olacağız. Yarın seçim olacakmış gibi ekibimle birlikte ilk günden itibaren çalışmaya başladık. Bundan sonra da tempomuzu artırarak çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Denizlimizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz 2023 seçimleri” dedi.  

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör,  Baklan ve Bekilli ilçelerini ziyaret ederek göreve geldikten sonra yaptığı ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Güngör; “Bundan sonra da tempomuzu artırarak çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

 

Başkan Yücel Güngör, dün de ilçe ziyaretlerini sürdürdü. Bekilli be Baklan ilçelerinde önce belediye başkanlarını ardından ilçe esnafını ve son olarak ta ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Başkan Yücel,  göreve geldiği günden bugüne 9 ilçe ziyaret i gerçekleştirerek vatandaşlarla gönül köprüsü kurmaya devam ediyor. 

 

 

Vatandaşların ve Ak Partili belediyelerin sorunlarını dinleyip, çalışmalarını yerinde inceleyen Başkanı Güngör,  “Ak Parti’nin başarısı için gidilmedik hiçbir yer bırakmayacağız. Ülkenin ve vatandaşların sorunlarını çözmek için canla başla çalışan iktidarımızın başarılı olması için biz sahada olacağız. Yarın seçim olacakmış gibi ekibimle birlikte ilk günden itibaren çalışmaya başladık. Bundan sonra da tempomuzu artırarak çalışmayı ve hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Denizlimizde çalınmadık kapı bırakmayacağız. Hedefimiz 2023 seçimleri” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.