Denizli’de suç örgütü kurmak ve vergi usulsüzlüğü sucundan aranan 5 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 16.03.2021 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de suç örgütü kurmak ve vergi usulsüzlüğü sucundan aranan 5 kişi tutuklandı

Denizli il genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı olan 5 kişi yakalandı. Yakalanan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.   Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından, organize suç örgütü ve kaçakçılık suçlarından haklarında yakalama emri bulunan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.   Düzenlenen operasyonlarda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 3 şahıs ile vergi usul kanununa muhalefet suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi olmak üzere toplam 5 kişi yakalandı.   Yakalanan 5 şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli il genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı olan 5 kişi yakalandı. Yakalanan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından, organize suç örgütü ve kaçakçılık suçlarından haklarında yakalama emri bulunan şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

 

Düzenlenen operasyonlarda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 3 şahıs ile vergi usul kanununa muhalefet suçundan 9 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi olmak üzere toplam 5 kişi yakalandı.

 

Yakalanan 5 şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.