Pamsolar çatılarda çevreye diktiği fidanlarla doğaya saygılı!

DENİZLİ 16.03.2021 - 16:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Pamsolar çatılarda çevreye diktiği fidanlarla doğaya saygılı!

Denizli’de evlerin çatılarına kurduğu güneşten elektrik üreten sistemler üzerine çalışmalar yapan Pamsolar Firması orman bölge müdürlüğüyle yaptığı protokolle Cankurtaran Mevkii’nde hatıra ormanı oluşturmaya başladı. 17 yıldır ev iş yerlerinin çatılarına, elektrik olmayan bölgelerde güneşten elektrik enerjisi üreten sistemler hazırlayan Pamsolar bu çalışmasıyla çevre kirliliğinin önlenmesine destek verirken, diktiği fidanlarla da doğaya katkı sağlıyor.     Pamsolar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaplan,  “Denizli’de ve çevre illerde yenilenebilir enerji sistemlerinin kurulumu üzerine çalışıyoruz. Enerjimizi güneşten alıyoruz. Kentimizin daha yeşil olması ve doğal hayata destek sağlamak adına firma olarak orman bölge müdürlüğüyle yaptığımız görüşmeler sonrasında hatıra ormanı oluşturmaya karar verdik. Orman fidanlığımızdan aldığımız fidanları, orman bölge müdürlüğünde görevli mühendislerin Cankurtaran mevkiinde gösterdiği yerde dikmeye başladık. Bu gün 150 adet çam fidanını toprakla buluşturuyoruz.       Bundan sonraki dönemlerde de yeni bu bölgede bize ayrılan alanda müşterilerimiz adına hatıra ormanına fidan dikmeye devam edeceğiz. Çevreye saygılı yenilenebilir enerjinin önemini çok iyi biliyoruz. Bu hassasiyetimizi doğaya da destek adı altında hatıra ormanı kurarak devam etmek istedik.” Dedi. Konuşmaların ardından bölgede fidan dikimi yapıldı, dikilen fidanların can suyu verildi.  

Denizli’de evlerin çatılarına kurduğu güneşten elektrik üreten sistemler üzerine çalışmalar yapan Pamsolar Firması orman bölge müdürlüğüyle yaptığı protokolle Cankurtaran Mevkii’nde hatıra ormanı oluşturmaya başladı. 17 yıldır ev iş yerlerinin çatılarına, elektrik olmayan bölgelerde güneşten elektrik enerjisi üreten sistemler hazırlayan Pamsolar bu çalışmasıyla çevre kirliliğinin önlenmesine destek verirken, diktiği fidanlarla da doğaya katkı sağlıyor.

 

 

Pamsolar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaplan,  “Denizli’de ve çevre illerde yenilenebilir enerji sistemlerinin kurulumu üzerine çalışıyoruz. Enerjimizi güneşten alıyoruz. Kentimizin daha yeşil olması ve doğal hayata destek sağlamak adına firma olarak orman bölge müdürlüğüyle yaptığımız görüşmeler sonrasında hatıra ormanı oluşturmaya karar verdik. Orman fidanlığımızdan aldığımız fidanları, orman bölge müdürlüğünde görevli mühendislerin Cankurtaran mevkiinde gösterdiği yerde dikmeye başladık. Bu gün 150 adet çam fidanını toprakla buluşturuyoruz.

 

 

 

Bundan sonraki dönemlerde de yeni bu bölgede bize ayrılan alanda müşterilerimiz adına hatıra ormanına fidan dikmeye devam edeceğiz. Çevreye saygılı yenilenebilir enerjinin önemini çok iyi biliyoruz. Bu hassasiyetimizi doğaya da destek adı altında hatıra ormanı kurarak devam etmek istedik.” Dedi. Konuşmaların ardından bölgede fidan dikimi yapıldı, dikilen fidanların can suyu verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.