Şehitler, lokma hayrı ve dualarla anıldı!

DENİZLİ 19.03.2021 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Şehitler, lokma hayrı ve dualarla anıldı!

Denizli’de Çanakkale Zaferinin 106. Yılı nedeniyle Denizli Yörükleri Derneği ve Enerji Bir Sen Menderes Şubesi tarafından Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitlerin aziz ruhlarına lokma hayrı yapıldı, dualar edildi.    Denizli Yörükleri Derneği tarafından, lokma hayrı Bayramyeri Meydanında gerçekleştirildi. Hijyen, maske ve mesafe kurallarına dikkat edildiği etkinlikte Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, “106 yıl önce Çanakkale de yazılan destan milli hafızalarımızda yer etmiştir. Zalimler Çanakkale’de durdurulmuş, milli şuur ile Türk Milleti top yekün ayağa kalkmış, izzetine, istikbal ve istiklaline dil uzatan, göz koyanları silip geçmiştir. Emperyalistlerin planları bir işe yaramamış, vatan sevgisi, savaşın kaderini değiştirmiştir. Onun için diyoruz ki; Çanakkale, bağımsızlık ve var olma iradesinin tartışma götürmez adımıdır. Bize maddi manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum. Allah hayrımızı kabul etsin. Tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, mekanları cennet olsun diyorum "dedi.         Dualar edildi   Çanakkale şehitleri ve tüm şehitlerin aziz ruhlarına ikinci hayır Denizliçınar Meydanında Enerji Bir Sen Menderes Şubesi tarafından gerçekleştirildi. Bu yıl 12. Kez yapılan hayırda yaklaşık 4 bin kişiye lokma ikram edildi. Enerji Bir Sen Menderes Şube başkanı Musa Çetler, “Şühedalar yatağı memleket diye sınırları çizilemeyen vatan toprakları için, canlarını feda etmiş evlatlarımızın Ruhlarına Hatimler ve Fatihalar sunduğumuz Şehadet Mertebesine ulaşmış evlatlarımıza bağışladığımız lokma hayrımızı bu yıl 12. Kez yaptık. Dönmeyi düşünmeden canlarını feda eden kanları ile topraklarımızı vatan yapan şehitlerimizin ruhu şad olsun.” Dedi. Etkinlikte Kuran-ı Kerim okundu dualar edildi.      

Denizli’de Çanakkale Zaferinin 106. Yılı nedeniyle Denizli Yörükleri Derneği ve Enerji Bir Sen Menderes Şubesi tarafından Çanakkale Şehitleri ve tüm şehitlerin aziz ruhlarına lokma hayrı yapıldı, dualar edildi.

 

 Denizli Yörükleri Derneği tarafından, lokma hayrı Bayramyeri Meydanında gerçekleştirildi. Hijyen, maske ve mesafe kurallarına dikkat edildiği etkinlikte Denizli Yörükleri Derneği Başkanı Yaşar Celal Ceylan, “106 yıl önce Çanakkale de yazılan destan milli hafızalarımızda yer etmiştir. Zalimler Çanakkale’de durdurulmuş, milli şuur ile Türk Milleti top yekün ayağa kalkmış, izzetine, istikbal ve istiklaline dil uzatan, göz koyanları silip geçmiştir. Emperyalistlerin planları bir işe yaramamış, vatan sevgisi, savaşın kaderini değiştirmiştir. Onun için diyoruz ki; Çanakkale, bağımsızlık ve var olma iradesinin tartışma götürmez adımıdır. Bize maddi manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum. Allah hayrımızı kabul etsin. Tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, mekanları cennet olsun diyorum "dedi.  

 

 

 

Dualar edildi

 

Çanakkale şehitleri ve tüm şehitlerin aziz ruhlarına ikinci hayır Denizliçınar Meydanında Enerji Bir Sen Menderes Şubesi tarafından gerçekleştirildi. Bu yıl 12. Kez yapılan hayırda yaklaşık 4 bin kişiye lokma ikram edildi. Enerji Bir Sen Menderes Şube başkanı Musa Çetler, “Şühedalar yatağı memleket diye sınırları çizilemeyen vatan toprakları için, canlarını feda etmiş evlatlarımızın Ruhlarına Hatimler ve Fatihalar sunduğumuz Şehadet Mertebesine ulaşmış evlatlarımıza bağışladığımız lokma hayrımızı bu yıl 12. Kez yaptık. Dönmeyi düşünmeden canlarını feda eden kanları ile topraklarımızı vatan yapan şehitlerimizin ruhu şad olsun.” Dedi. Etkinlikte Kuran-ı Kerim okundu dualar edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.