Müftülükten Çevrimiçi 'Çanakkale Özel Programı'

DENİZLİ 19.03.2021 - 15:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Müftülükten Çevrimiçi 'Çanakkale Özel Programı'

Denizli İl Müftülüğü 2021 Yılının "Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u Anma" yılı ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı olması münasebetiyle yatılı hafızlık Kur'an kurslarında kalan öğrencilere yönelik çevrimiçi "Mehmet Akif Ersoy" ve "Çanakkale Özel Programı" gerçekleştirdi.   Programın ilk oturumunda konuşan İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat; "Çanakkale Zaferi Nasıl Kazanıldı" ve "İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un Hayatı" konularında öğrencilere bilgiler verdi.     Programın ikinci oturumunda İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen de, "Mehmet Akif Ersoy'un Çocuklara Bakışı" ve "Çanakkale Zaferi'nin Önemi" başlıklı sunumlarında; "18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı dolayısıyla bize bu vatanı emanet eden tüm şühedâyı rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. Siz gençlerimize emanet edilen bu vatanı en güzel şekilde ileriye götüreceğinize inanıyor ve bu yolda göstereceğiniz çalışmalarınız için Yüce Rabbimizden yardım etmesini temenni ediyorum." dedi.      

Denizli İl Müftülüğü 2021 Yılının "Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u Anma" yılı ve Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı olması münasebetiyle yatılı hafızlık Kur'an kurslarında kalan öğrencilere yönelik çevrimiçi "Mehmet Akif Ersoy" ve "Çanakkale Özel Programı" gerçekleştirdi.

 

Programın ilk oturumunda konuşan İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat; "Çanakkale Zaferi Nasıl Kazanıldı" ve "İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un Hayatı" konularında öğrencilere bilgiler verdi.

 

 

Programın ikinci oturumunda İl Müftü Yardımcısı Ramazan Özgün Türkmen de, "Mehmet Akif Ersoy'un Çocuklara Bakışı" ve "Çanakkale Zaferi'nin Önemi" başlıklı sunumlarında; "18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 106. yılı dolayısıyla bize bu vatanı emanet eden tüm şühedâyı rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz. Siz gençlerimize emanet edilen bu vatanı en güzel şekilde ileriye götüreceğinize inanıyor ve bu yolda göstereceğiniz çalışmalarınız için Yüce Rabbimizden yardım etmesini temenni ediyorum." dedi.

 

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.