Çameli’ye ay-yıldız simgeli yeni saat kulesi

DENİZLİ 21.03.2021 - 13:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Çameli’ye ay-yıldız simgeli yeni saat kulesi

Çameli Belediyesi tarafından çevre çalışmaları kapsamında ilçe meydanına yaptırılan ay-yıldız simgeli yeni saat kulesi ilçeye renk kattı.   Çameli Belediyesi tarafından planlanan çevre düzenlemelerine bir yenisi daha eklendi. İlçe meydanına yapılması düşünülen saat kulesi için 5 tasarım değerlendirmeye alındı. Tasarımlar için düzenlenen anket sonucunda ay-yıldız figürlü saat kulesinin yapımına kara verildi.     4 GÜNDE MONTAJI TAMAMLANDI Mimar Pınar Öktem’in başında bulunduğu çalışma 4 günün sonunda dün akşam saatlerinde montajı tamamlandı. Saat kulesinde derece, tarih ve saatin gösterildiği kule yaklaşık 15 metre yüksekliğinde olduğu belirtildi. Montajı tamamlanan saat kulesinin aydınlatma ışıklarının düğmesine basılmasının ardından vatandaşlar ilçe meydanına akın etti. Görsel şöleni ile vatandaşların büyük ilgi ve beğenisini kazanan saat kulesinin yanına gelen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekmeyi ihmal etmedi.     “EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ KULLANDIK” Konu ile ilgili bilgi veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; "Belediyemizin yaptığı çalışmalar kapsamında, caddelerimizin yeni görüntüsüyle, İlçemizin yeni aydınlatma ışıklarıyla ve yeni ay yıldız simgeli saat kulesiyle ilçemize modern bir vizyon katılmıştır. Ayrıca cadde ve çevre aydınlatmalarında halkımıza layık en kaliteli ürünleri kullandık. Hemşerilerimiz, şehrimizin bu modern görüntüsünü hak etmektedir. Yapılan bütün yatırımlar tüm Çameli’mize hayırlı olsun" dedi.    

Çameli Belediyesi tarafından çevre çalışmaları kapsamında ilçe meydanına yaptırılan ay-yıldız simgeli yeni saat kulesi ilçeye renk kattı.

 

Çameli Belediyesi tarafından planlanan çevre düzenlemelerine bir yenisi daha eklendi. İlçe meydanına yapılması düşünülen saat kulesi için 5 tasarım değerlendirmeye alındı. Tasarımlar için düzenlenen anket sonucunda ay-yıldız figürlü saat kulesinin yapımına kara verildi.

 

 

4 GÜNDE MONTAJI TAMAMLANDI

Mimar Pınar Öktem’in başında bulunduğu çalışma 4 günün sonunda dün akşam saatlerinde montajı tamamlandı. Saat kulesinde derece, tarih ve saatin gösterildiği kule yaklaşık 15 metre yüksekliğinde olduğu belirtildi. Montajı tamamlanan saat kulesinin aydınlatma ışıklarının düğmesine basılmasının ardından vatandaşlar ilçe meydanına akın etti. Görsel şöleni ile vatandaşların büyük ilgi ve beğenisini kazanan saat kulesinin yanına gelen vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekmeyi ihmal etmedi.

 

 

“EN KALİTELİ ÜRÜNLERİ KULLANDIK”

Konu ile ilgili bilgi veren Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ; "Belediyemizin yaptığı çalışmalar kapsamında, caddelerimizin yeni görüntüsüyle, İlçemizin yeni aydınlatma ışıklarıyla ve yeni ay yıldız simgeli saat kulesiyle ilçemize modern bir vizyon katılmıştır. Ayrıca cadde ve çevre aydınlatmalarında halkımıza layık en kaliteli ürünleri kullandık. Hemşerilerimiz, şehrimizin bu modern görüntüsünü hak etmektedir. Yapılan bütün yatırımlar tüm Çameli’mize hayırlı olsun" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.