Denizli'de kar yağışı etkili oluyor

DENİZLİ 25.03.2021 - 17:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli'de kar yağışı etkili oluyor

Denizli’nin bir çok ilçesinde ve yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.   Denizli’de dün kent merkezinde karla karışık yağmur şeklinde yağan yağış bir çok ilçede kar şeklinde yağdı. Bugün ise kent merkezinde kapalı olan hava bir çok ilçede öğle saatlerinden itibaren lapa lapa kar yağışı yaşandı.     Öğle saatlerinden sonra Çameli, Acıpayam, Çivril, Serinhisar, Pamukkale’de etkili olan kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Yer yer 15-20 santimetreyi bulan kar kalınlığı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı devam ediyor. Denizli’de Cuma (yarın) günü öğle saatlerine kadar kar yağışının etkili olması bekleniyor.  

Denizli’nin bir çok ilçesinde ve yüksek kesimlerde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

 

Denizli’de dün kent merkezinde karla karışık yağmur şeklinde yağan yağış bir çok ilçede kar şeklinde yağdı. Bugün ise kent merkezinde kapalı olan hava bir çok ilçede öğle saatlerinden itibaren lapa lapa kar yağışı yaşandı.

 

 

Öğle saatlerinden sonra Çameli, Acıpayam, Çivril, Serinhisar, Pamukkale’de etkili olan kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Yer yer 15-20 santimetreyi bulan kar kalınlığı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı devam ediyor. Denizli’de Cuma (yarın) günü öğle saatlerine kadar kar yağışının etkili olması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.