Denizli Kaleiçinde Yangın!

ASAYİŞ 27.03.2021 - 14:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli Kaleiçinde Yangın!

Denizli Kaleiçi Çarşısı’nda meydana gelen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre, Kaleiçi Çarşısında bir işyerinin deposunda henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. 420 sokak üzerinden ve iç kısımdan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, yol trafiğe kapatıldı. Çıkan yangını vatandaşlar korku ve panik halinde seyrederken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.  İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarının devam ettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.            

Denizli Kaleiçi Çarşısı’nda meydana gelen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.


Edinilen bilgiye göre, Kaleiçi Çarşısında bir işyerinin deposunda henüz nedeni bilinmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. 420 sokak üzerinden ve iç kısımdan müdahale edilen yangın kontrol altına alınırken, yol trafiğe kapatıldı.


Çıkan yangını vatandaşlar korku ve panik halinde seyrederken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.  İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarının devam ettiği yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.