Mobil Trafik Eğitim Tırı Denizli’de!

DENİZLİ 29.03.2021 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Mobil Trafik Eğitim Tırı Denizli’de!

Ülkemiz genelinde trafik güvenliği konusunda mevcut farkındalığın arttırılması amacıyla, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından "Mobil Trafik Eğitim Tırı’’ Denizli’de, Çınar Meydanı’nda standını açarak ziyaretçilerini bekliyor.   Trafik Kazalarının ve trafik kazalarındaki can ve mal kaybının azaltılabilmesi maksadıyla sorunun temel çözümü olan eğitim alanında hizmet vermek için Jandarma Genel Komutanlığı tarafından çocuklara yönelik Mobil Eğitim Tırı ve sürücü ve yolculara yönelik emniyet kemeri similasyon aracı Denizli’ye gönderildi.   Bu kapsamda 29 Mart (bugün) 2021 tarihinde 09.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere gerekli eğitimlerin verileceği belirtildi.

Ülkemiz genelinde trafik güvenliği konusunda mevcut farkındalığın arttırılması amacıyla, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından "Mobil Trafik Eğitim Tırı’’ Denizli’de, Çınar Meydanı’nda standını açarak ziyaretçilerini bekliyor.

 

Trafik Kazalarının ve trafik kazalarındaki can ve mal kaybının azaltılabilmesi maksadıyla sorunun temel çözümü olan eğitim alanında hizmet vermek için Jandarma Genel Komutanlığı tarafından çocuklara yönelik Mobil Eğitim Tırı ve sürücü ve yolculara yönelik emniyet kemeri similasyon aracı Denizli’ye gönderildi.

 

Bu kapsamda 29 Mart (bugün) 2021 tarihinde 09.00 ile 18.00 saatleri arasında ziyaretçilere gerekli eğitimlerin verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.