Türkiye Gençlik Birliği’nden Hdp Kapatılsın Açıklaması!

GÜNDEM 29.03.2021 - 13:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Türkiye Gençlik Birliği’nden Hdp Kapatılsın Açıklaması!

Uzun yıllardır Türkiye’nin terörle mücadele etmesi gerektiğini ve bunun bir yolunun da HDP’yi kapatmaktan geçtiğini vurgulayan Türkiye Gençlik Birliği Yargıtay Başsavcısı Bekir Şahin’in açmış olduğu dava ile beraber bu söylemlerinde ne kadar kararlı olduklarını bir kez daha dile getirdi.   Türkiye genelinde bir çok ilde HDP kapatılsın kampanyalarını sürdüren Türkiye Gençlik Birliği Denizli yerelinde de açtığı masalar ile yüzlerce imza toplayarak HDP’nin kapatılmasının Denizli halkında da karşılık bulduğunu ortaya koydu ve bir basın açıklaması ile de halkı terörle yani HDP/PKK ile mücadelede birleşmeye davet etti. Basın açıklaması dışarıdan da oldukça ilgi gördü.     Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Başkanı Ali Rıza Yığ : “Türk milleti olarak 40 yıldır PKK’ya karşı mücadele veriyoruz. Verilen bu mücadelemiz bizi zafere bir adım daha yaklaştırmaktadır. Ordumuz dağda, ovada PKK terörünün kökünü kazımıştır. PKK bitme noktasına gelmiştir. PKK’ya karşı verilen mücadeleyi başarıya ulaştırmanın zamanı gelmiştir.” Dedi Son olarak sözlerini şu şekilde bitiren Yığ: “Gelin, HDP’yi hep birlikte kapatalım. Mehmetciğimizin kahramanca mücadelesine omuz verelim! Diyarbakır Annelerinin sesine güç katalım! Şehitlerimize vazifemizi yerine getirelim.” Denizli halkını da bu mücadeleye davet etti.  

Uzun yıllardır Türkiye’nin terörle mücadele etmesi gerektiğini ve bunun bir yolunun da HDP’yi kapatmaktan geçtiğini vurgulayan Türkiye Gençlik Birliği Yargıtay Başsavcısı Bekir Şahin’in açmış olduğu dava ile beraber bu söylemlerinde ne kadar kararlı olduklarını bir kez daha dile getirdi.

 

Türkiye genelinde bir çok ilde HDP kapatılsın kampanyalarını sürdüren Türkiye Gençlik Birliği Denizli yerelinde de açtığı masalar ile yüzlerce imza toplayarak HDP’nin kapatılmasının Denizli halkında da karşılık bulduğunu ortaya koydu ve bir basın açıklaması ile de halkı terörle yani HDP/PKK ile mücadelede birleşmeye davet etti. Basın açıklaması dışarıdan da oldukça ilgi gördü.

 

 

Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Başkanı Ali Rıza Yığ : “Türk milleti olarak 40 yıldır PKK’ya karşı mücadele veriyoruz. Verilen bu mücadelemiz bizi zafere bir adım daha yaklaştırmaktadır. Ordumuz dağda, ovada PKK terörünün kökünü kazımıştır. PKK bitme noktasına gelmiştir. PKK’ya karşı verilen mücadeleyi başarıya ulaştırmanın zamanı gelmiştir.” Dedi Son olarak sözlerini şu şekilde bitiren Yığ: “Gelin, HDP’yi hep birlikte kapatalım. Mehmetciğimizin kahramanca mücadelesine omuz verelim! Diyarbakır Annelerinin sesine güç katalım! Şehitlerimize vazifemizi yerine getirelim.” Denizli halkını da bu mücadeleye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.