Çameli’de denetimler devam ediyor!

DENİZLİ 30.03.2021 - 09:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Çameli’de denetimler devam ediyor!

Denizli’ni Çameli ilçesinde Covid-19 denetimleri ve bir dizi denetim gerçeleştirildi.   Dinamik Denetim Programı kapsamında Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çameli İlçe Sağlık Müdürlüğü teknik personelleri tarafından ilçede bulunan eğitim kurumlarında gıda denetimleri ve Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.   İlçede bulunan Alabalık İşletmelerine yönelik denetim ve kontroller de yapıldı.   Bu kampsamda Hayvan Sağlığı personelleri tarafından büyükbaş hayvanlarda aşılama ve küpeleme çalışmalarına devam edilmektedir.

Denizli’ni Çameli ilçesinde Covid-19 denetimleri ve bir dizi denetim gerçeleştirildi.

 

Dinamik Denetim Programı kapsamında Çameli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çameli İlçe Sağlık Müdürlüğü teknik personelleri tarafından ilçede bulunan eğitim kurumlarında gıda denetimleri ve Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi.

 

İlçede bulunan Alabalık İşletmelerine yönelik denetim ve kontroller de yapıldı.

 

Bu kampsamda Hayvan Sağlığı personelleri tarafından büyükbaş hayvanlarda aşılama ve küpeleme çalışmalarına devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.