Denizli için fırtına ve zirai don uyarısı

DENİZLİ 09.04.2021 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Denizli için fırtına ve zirai don uyarısı

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 7 ila 13 derece arasında değişirken hava rüzgarlı, rüzgar kuzeyden 20 km/sa hızında eseceği bekleniyor. Meteoroloji,  fırtınanın yaşanacağı tahmin edilen Denizli için saat verdi. Meteoroloji, Denizli’de fırtına ve zirai don yaşanacağı uyarısında bulundu.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü son değerlendirmelerine göre; fırtına ve zirai don nedeniyle Sarı ikazın verildiği Denizli’de, bugün beklenen fırtına için saat verdi.  Denizli’de yaşanacak kuzey yönünden beklenen (50-75 km/sa)  hızındaki fırtınanın bugün  öğle saatlerinde 13.00 sıralarında başlayacağını ve gece saatlerine kadar devam edeceği tahmininde bulundu.   Meteoroloji,  esmesi beklenen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek; çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapıldı.     Hava sıcaklıklarının 6-12 derece düştüğü Denizli’de zirai don uyarısında da bulunan meteoroloji, zirai don riski olmasından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta üreticiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir uyarısı yapıldı.   Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaması durumunda beklenen 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 7 ila 13 derece arasında değişirken hava rüzgarlı, rüzgar kuzeyden 20 km/sa hızında eseceği bekleniyor. Meteoroloji,  fırtınanın yaşanacağı tahmin edilen Denizli için saat verdi. Meteoroloji, Denizli’de fırtına ve zirai don yaşanacağı uyarısında bulundu.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son değerlendirmelerine göre; fırtına ve zirai don nedeniyle Sarı ikazın verildiği Denizli’de, bugün beklenen fırtına için saat verdi.  Denizli’de yaşanacak kuzey yönünden beklenen (50-75 km/sa)  hızındaki fırtınanın bugün  öğle saatlerinde 13.00 sıralarında başlayacağını ve gece saatlerine kadar devam edeceği tahmininde bulundu.

 

Meteoroloji,  esmesi beklenen fırtına nedeniyle meydana gelebilecek; çatı uçması, soba ve baca gazı zehirlenmesi, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır uyarısı yapıldı.

 

 

Hava sıcaklıklarının 6-12 derece düştüğü Denizli’de zirai don uyarısında da bulunan meteoroloji, zirai don riski olmasından yaşanabilecek olumsuzluklara karşı başta üreticiler olmak üzere ilgililer ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir uyarısı yapıldı.

 

Denizli’de hava olaylarında bir değişiklik olmaması durumunda beklenen 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.